Alle informatie in één overzicht

Alle informatie in één overzicht

Om je op weg te helpen hebben we alle belangrijke informatie voor je in één overzicht gezet. Aan de hand van een aantal stappen weet jij meer over welke transformator voor jouw bedrijf geschikt is en welke transformator behuizing hier bij past. Dit geeft je ook meer inzicht in de kosten die hierbij komen kijken. Neem de informatie door of vraag een offerte aan voor een advies op maat van onze specialisten.

Download de transformator keuzehulp
Welke transformatoren zijn er?

Welke transformatoren zijn er?

Joulz biedt middenspanningstransformatoren tot maximaal 3.250 kVA aan. Er zijn diverse soorten transformatoren. Het verschil zit ‘m in het isolatiemateriaal, dat warmte afvoert en zo kortsluiting voorkomt. Denk aan een oliegevulde transformator, een gietharsgevulde transformator of andere vormen. Transformatoren verschillen ook nog in vermogen. Hoe meer vermogen jouw onderneming verbruikt, hoe groter de transformator. Of het aantal transformatoren. Welke soort en maat trafo jij nodig hebt? Dat hangt af van jouw situatie. Je leest alles over de verschillende trafo's in onze gratis keuzehulp

Transformatorstations: behuizing voor jouw transformator

Transformatorstations: behuizing voor jouw transformator

Goed. Verschillende soorten transformatoren dus. Welke je ook kiest, een transformatorstation - of in het kort: trafostation - is een essentieel onderdeel van de installatie. Een huisje voor jouw transformator. Ook deze zijn er in allerlei vormen, zoals een betreedbaar station, een compactstation of een inpandig station. Ook bij het kiezen van een transformatorstation helpt Joulz je graag. We weten precies welk station er het beste bij jouw elektrische infrastructuur en energieambities past. 

Download de gratis keuzehulp
De ultieme energieoplossing

De ultieme energieoplossing

Hoogspanning, laagspanning, transformators en transformatorstations. Klinkt ingewikkeld. Is het niet. Joulz is dé partner op het gebied van energie infra, en biedt altijd de ultieme energieoplossing voor jou. Eentje die aansluit bij jouw situatie, plus je toekomstplannen. En die ook nog eens voldoet aan de NEN-veiligheidseisen en eventuele eisen van je netbeheerder. We begeleiden je van advies tot montage en van onderhoud tot beheer. Heb je daar geen omkijken meer naar.