Van vraag naar vrijheid

Van vraag naar vrijheid

Echt. Het kan. Je kunt nog duurzamer ondernemen dan je al doet. Besparen op energie en investeren in innovatie. Zodat jouw bedrijf onafhankelijk voorziet in zijn eigen energiebehoefte. En het verbruik bewust zelf organiseert. Wat een vrijheid! Joulz helpt je om die vrijheid te bereiken. Elke energievraag plaatsen wij in de bigger picture: wat is goed voor jou? Ja. Dus ook de vraag over de juiste elektriciteitsmeter en de eisen van de Meetcode elektriciteit.

Contact
Juiste elektriciteitsmeter voor jou

Juiste elektriciteitsmeter voor jou

Oké, klinkt goed. Maar welke elektriciteitsmeter heb je dan nodig? Nou, dat hangt af van het gecontracteerde vermogen en het spanningsniveau van je aansluiting. Hou jij je niet graag bezig met dit soort zaken? Wij wel. Wij zoeken uit welk type grootverbruiker je bent. Vragen door naar jouw ambities en onderzoeken de kansen van jouw energienetwerk. Misschien kun je nog veel meer. Uiteindelijk komen we met antwoorden waar jij op kunt bouwen. Zodat jij de juiste elektriciteitsmeter kunt kiezen.

Offerte aanvragen
Slimme meter? Slim ondernemen!

Slimme meter? Slim ondernemen!

Goed. Je hebt je keuze gemaakt. En nu? Dat is het mooie van Joulz: nu kun je achteroverleunen. Wij leggen de contacten en nemen al het werk uit handen. We leveren, plaatsen en onderhouden de elektriciteitsmeter. Storingen fiksen wij zo snel als mogelijk na constatering van het Meetbedrijf. Je meetresultaten? Je meter is slim: die stuurt ze automatisch door naar ons meetbedrijf. Wij houden een oogje in het zeil. Checken je verbruik voordat we de netbeheerder inlichten. Maar we snappen ook dat je zelf meer inzicht wilt. Met de e-Dataportal houd je alle regie. En kun jij zelfstandig, duurzaam én slim ondernemen. Wil je op je gemak nalezen hoe je jouw meterpark optimaal in kunt richten? Dat lees je in onze Whitepaper: goed meten is goud waard.

Download Whitepaper