• Meters nu op voorraad
  • Inzicht in verbruik via eigen portal
  • 25+ jaar ervaring als meetverantwoordelijke
Welke elektriciteitsmeter heb je nodig?

Welke elektriciteitsmeter heb je nodig?

Welke elektriciteitsmeter, oftewel kWh-meter, heb je nodig? Dat hangt vooral af van het gecontracteerde vermogen en het spanningsniveau van je aansluiting. Heb je andere wensen? Laat het ons weten en we helpen je met de juiste keuze uit het assortiment.

Contact
Montage en inzicht

Montage en inzicht

Wij komen de meter monteren in heel Nederland. Wanneer? We passen ons aan aan jullie wensen. Normaalgesproken kunnen we binnen 2 weken monteren. Heb je haast? Doe dan een spoedaanvraag. Wij proberen dan binnen 2 dagen de meter te monteren.

Onze meters staan in verbinding met onze servers. Via die weg kunnen we je inzicht geven in het verbruik. Zowel met maandelijkse rapportages als via onze real-time Dataportal. In de portal vind je de informatie van alle meters en diverse analyse-tools.

Offerte aanvragen
Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Groeiplannen, duurzaamheidsplannen, rapportage-eisen, vermogen en spanningsniveau: de energiemeter moet passen bij de bedrijfssituatie. Houd je je niet graag bezig met dit soort zaken? Wij wel. Wij zoeken uit welk type grootverbruiker je bent en welke toekomstscenario’s realistisch zijn. Zo komen we snel tot het juiste advies.

Wat kun je verwachten van Joulz Meetdiensten

Wat kun je verwachten van Joulz Meetdiensten

Je hebt je keuze gemaakt. En dan? Dat is het mooie van Joulz: nu kun je achteroverleunen. Wij leggen de contacten en nemen al het werk uit handen. We leveren, plaatsen en onderhouden de elektriciteitsmeter. Onverhoopte storingen weten we direct en lossen we op.

Al onze meters zijn slim: ze sturen de metingen naar ons meetbedrijf. Daar houden we een oogje in het zeil. Checken je verbruik voordat we de netbeheerder inlichten. Met de eDataportal heb je 24/7 inzicht zodat je bedrijf kan sturen op energieverbruik.

Lees alles wat je wilt weten over energie meten in onze whitepaper.

Download Whitepaper