Precies de goede gasmeter

Precies de goede gasmeter

Te klein of te groot. Dat heeft flinke effecten in gasmeterland. Op de continuïteit van je gasvoorziening bijvoorbeeld, of op de hoogte van je gasrekening. Daar staat tegenover dat de juiste maat veel voordelen biedt. Nauwkeurigheid. Eisen Meetvoorwaarde Gas RNB. Inzicht. En de kans om je gasverbruik te managen. Joulz heeft een gasmodule waarmee je precies berekent hoeveel je capaciteit en verbruik is. En dus hoe groot je gasmeter moet zijn. Dit kan bijvoorbeeld een kleinere gasmeter zijn zoals een gasmeting G40 t/m G100, Heb je een hoger gasverbruik dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een meter in de reeks van gasmeting G160 t/m G650.

Offerte aanvragen
Hoe ga je om met je energie?

Hoe ga je om met je energie?

Zijn we er dan? Nog niet. Nu gaan we kleur kiezen. Want je wilt iets bijdragen met je keuze. Dus. Wat is jouw doel? Al vóór 2050 je gasverbruik drastisch verminderen? Voor de aarde én je portemonnee? Je gasmeter is het startpunt. Door deze slim in te richten met de juiste meetapparatuur, heb je alles in handen om een effectieve strategie te bepalen. Zo kun je kansen creëren en je energieambities waarmaken. Excelleren, AAN gaan. Jij kiest hoe je omgaat met je energie. Weten hoe je jouw meterpark en energie-infrastructuur optimaal gebruikt? Je leest het in onze Whitepaper: goed meten is goud waard.

Download Whitepaper
Met de juiste gasmeter klaar voor de toekomst

Met de juiste gasmeter klaar voor de toekomst

Check. Keuze gemaakt, gasmeter in de pocket. Daarna gaan veel dingen vanzelf. Wij leveren, plaatsen en onderhouden de gasmeting. En dan gaat de meter voor je aan de slag. Je verbruik registreren en zorgt ervoor dat wij die ontvangen, je hebt er geen omkijken naar. Natuurlijk blijf jij in charge: met de e-DataPortal houd je een vinger aan de pols én de touwtjes in handen. Goed bezig!