• Meters op voorraad
  • Inzicht in verbruik via eigen portal
  • 25+ jaar ervaring als meetverantwoordelijke
Inzicht in je verbruik dankzij tussenmeters

Inzicht in je verbruik dankzij tussenmeters

Als je inzicht hebt kan je direct sturen en dus (gericht) verduurzamen. De tussenmeter gas of elektra kan je hierbij ondersteunen. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Hiermee stijgt je energiebewustzijn en dalen je energierekeningen. Via onze e-Dataportal kan je altijd en overal je energieverbruik inzien. Kosten besparen door tussenmeters? Neem contact op met onze medewerkers of vraag een offerte aan.

offerte aanvragen
Verbruik per huurder inzichtelijk

Verbruik per huurder inzichtelijk

Heb je huurders? Dan hoef je niet langer met een m2 prijs te rekenen, maar kan je per huurder specifiek inzichtelijk maken wat ze verbruiken. Wel zo transparant!  Wij zorgen hierbij voor een compleet meterplan. Onze monteur komt dan de tussenmeters plaatsen, zo krijg jij direct inzicht en grip. Hoe fijn is dat. Deze data kan je vervolgens terugvinden in je e-DataPortal.

Meer info over de e-dataportal
Tussenmeter Din-Rail

Tussenmeter Din-Rail

Ontdek de kracht van extra meetpunten voor innovatief energiebeheer met de tussenmeter Din-Rail van Joulz. Deze service plaatst extra meetpunten bij je hoofdmeter, waardoor je gedetailleerd inzicht krijgt in de verschillende stromen van elektraverbruik en -opwekking in je bedrijf. De Din-Rail tussenmeter wordt uitgelezen en is beschikbaar in de e-DataPortal en via API voor analyse, alerts en rapportages. Met voordelen zoals specifieke metingen voor inzicht in productieprocessen, een eenvoudig abonnement, plaatsing door je eigen huisinstallateur, ruimtebesparing, uitgebreide koppelingen met de e-DataPortal, en flexibiliteit in toepassingen zoals monitoring van verbruik en EV laders, biedt Joulz efficiënte en compacte oplossingen voor al je meetbehoeften. 

Meer kansen met de tussenmeter

Meer kansen met de tussenmeter

Inzicht is belangrijk, maar besparen is nóg belangrijker. Door te weten hoeveel energie een ruimte, bedrijfshal, productielijn, machine of kantoor verbruikt kan je direct monitoren én acties inzetten. De data kan je ook toevoegen aan je energiemonitoringssysteem voor een nóg actievere inzet. Dit maakt een optimale inzet van bijvoorbeeld je zonnepanelen of batterij mogelijk. Kortom, een kleine investering in tussenmeter(s) kan grote besparingen opleveren! Neem contact met ons op om meer te weten over onze oplossingen.

Neem contact op