Betalen wat je verbruikt dankzij tussenmeters

Betalen wat je verbruikt dankzij tussenmeters

Betalen wat je verbruikt. Dat is wel zo eerlijk. Geen gedoe met schattingen of berekeningen maken per m2. Maak huurders verantwoordelijk voor hun energiemanagement en doe een paar passen terug. Het energiebewustzijn stijgt en energierekeningen dalen. Goed voor het milieu én de portemonee. Als duidelijk wordt waar je voor betaalt weet je pas écht hoe jouw energieverbruik in elkaar zit. Challenge je verschillende huurders: wie kan de meeste energie besparen? Het hele gebouw gaat hartstikke AAN.

offerte aanvragen
Nauwkeurige meting, volledig overzicht

Nauwkeurige meting, volledig overzicht

Hoe je het regelt? Gooi je berekeningen met gemiddeld verbruik per vierkante meter overboord. Bel daarna met Joulz. Na het bespreken van jouw wensen en je energie-ambitie zorgen we dat er een monteur bij je langs komt. Hij plaatst de tussenmeters op de plek die jij wilt zodat het achterliggende deel van de installatie apart bemeten wordt. Vervolgens maken we ze inzichtelijk in de e-DataPortal. Daarmee check je het precieze energieverbruik per ruimte. Gewoon op je laptop, telefoon of tablet. Wil je je huurders actief betrekken bij je energiedoelen? Geef ze dan toegang tot de portal. Als je een goed meterplan hebt, valt er veel winst te behalen. Minder uitgaven, meer tijd voor je eigen business. Meer lezen hierover? Download onze Whitepaper goed meten is goud waard.

Download Whitepaper
Meer kansen met de tussenmeter

Meer kansen met de tussenmeter

Als je jouw huurders betrekt bij je doelen en de huurders eigenaarschap geeft, kun je tot wel 15% besparen op de energiekosten. Dát is nog eens succesvol ondernemen. En: de vrijheid en verantwoordelijkheid die je biedt is ook aantrekkelijk voor nieuwe huurders. Zij weten precies waar ze voor betalen en dat ze er zelf invloed op hebben om dat te verminderen. En dat allemaal dankzij de tussenmeter. Daar zeggen nieuwe huurders graag ja tegen!

Neem contact op