Allemaal eindbaas in energie

Gewoon. Betalen wat je verbruikt. Dat is wel zo eerlijk. Geen gedoe met schattingen en scheve gezichten. Met energieverspilling ‘omdat we er toch voor betalen’. Maak huurders verantwoordelijk voor hun energiemanagement en doe een paar passen terug. Dan zie je mooie dingen. Bewustzijn dat stijgt en energierekeningen die dalen. Ambities die groeien en verbindingen die ontstaan. Challenges: wie kan de meeste energie besparen? Het hele gebouw gaat hartstikke AAN.

Nauwkeurige meting, volledig overzicht

Top. Hoe regel ik dat? Simpel. Gooi je berekeningen met gemiddeld verbruik per vierkante meter overboord. Bel daarna een monteur van Joulz. Ah. Daar is hij al met de tussenmeters. Hij plaatst de tussenmeters op de plek die jij wilt zodat het achterliggende deel van de installatie apart bemeten wordt en sluit ze aan op de e-DataPortal. Daarmee check je het precieze energieverbruik per ruimte. Gewoon op je laptop, telefoon of tablet. Wil je je huurders actief betrekken bij je energiedoelen? Geef ze toegang tot de portal. Iedereen klaar? Besparen maar!

Meer kansen met de tussenmeter

Serieus. Het is mogelijk. Als je je huurders betrekt bij je doelen en eigenaarschap geeft, kun je tot 15% besparen op energiekosten. Dát is nog eens succesvol ondernemen. En: de vrijheid en verantwoordelijkheid die je biedt, is ook aantrekkelijk voor nieuwe huurders. Geen onoverzichtelijke kosten waar je niets over te zeggen hebt. Maar transparantie en invloed. En dat allemaal dankzij de tussenmeter. Daar zeggen nieuwe huurders graag ja tegen.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie