Een batterij voor jouw bouwstroom: duurzaam én efficiënt

Een batterij voor jouw bouwstroom: duurzaam én efficiënt

Met de BouwBatterij heb jij duurzame stroom op jouw bouwlocatie. Wij plaatsen hem groen en zetten hem op de juiste plek. Hij wordt bezorgd met een elektrische vrachtwagen of met een vrachtwagen aangedreven door biodiesel. Geen COuitstoot of geluidsoverlast. Een duurzame manier van jouw bouwproject uitvoeren! We bieden de batterij aan in twee opties qua capaciteit: 250 kWh of 340 kWh. Hoeveel elektrische vorkheftrucks en elektrische kranen wil je eraan koppelen? Welk vermogen past het best bij jouw bouwproject? De hoeveelheid benodigde bouwstroom verschilt per project. Vraag het onze adviseurs, die geven je advies op maat zodat jij de batterij hebt die het beste bij jouw wensen past.

Offerte aanvragen
Groene bouwstroom: bespaar op de energiekosten

Groene bouwstroom: bespaar op de energiekosten

Met behulp van de batterij kun je de kosten voor bouwstroom vooraf eenvoudig begroten. Je hebt namelijk geen grote netaansluiting nodig, maar kunt wel direct gebruik maken van voldoende stroom voor jouw bouwproject. Jij regelt een kleine 3*80 Ampère bouwaansluiting bij de netbeheerder. En wij regelen de rest. Want kies je voor de BouwBatterij? Dan betaal je eenmalige plaatsingskosten en daarna een vast bedrag per maand: je weet dus direct waar je aan toe bent!

Vraag bouwstroom AAN
Bouw duurzaam en efficiënt met de BouwBatterij

Bouw duurzaam en efficiënt met de BouwBatterij

Als aannemer of vastgoedontwikkelaar heb je aan veel eisen te voldoen. Daardoor wordt het tijdig starten met je bouwproject steeds uitdagender. En door netcongestie wordt het tijdig regelen van bouwstroom een eerste prioriteit. Zonder bouwstroom geen project. Door gebruik te maken van de batterij kies je voor groene bouwstroom. Zo kun je alvast één onderdeel van je to-do list afvinken. Wij sluiten de BouwBatterij aan op jouw 3*80Ampere bouwaansluiting. En op de bouwlocatie geven we jouw voorman een training, zodat hij een eerste reset kan uitvoeren als dat nodig is. Wil je na jouw project de batterij verplaatsen naar een nieuwe bouwlocatie? Dat kan. We vertellen je graag over de mogelijkheden.