Voordelen van een zakelijke laadpas

Voordelen van een zakelijke laadpas

Woon-werkverkeer. Als ondernemer kun je er niet omheen. Maar, je kunt het jezelf wel zo makkelijk en betaalbaar mogelijk maken. Dat kan met een zakelijke laadpas van Joulz. De voordelen op een rij:

  • Bijna overal in Europa je elektrische auto laden
  • Eenvoudig opladen én betalen
  • Lage maandelijkse abonnementskosten
  • Overal laden voor een vaste toeslag per kwh, zónder starttarief
  • Geen gedoe meer met bonnetjes
  • Duidelijk online overzicht van je laadtransacties
Ja, ik wil een laadpas
Joulz laadpas: €2,99 per maand

Joulz laadpas: €2,99 per maand

Met de Joulz laadpas kun je terecht bij alle laadpalen in Nederland, België en Luxemburg. Rijd je daarbuiten? In de rest van Europa heb je 90% dekking. Een tip: controleer voor vertrek wel altijd even of je bij jouw gewenste aanbieder kan laden met de Joulz pas. Dat scheelt een hoop frustratie en onverwachte verrassingen.

Eenvoudig opladen

Eenvoudig opladen

Heb je jouw Joulz laadpas ontvangen? Dan ben je nog één stap verwijderd van eenvoudig laden. Je moet de laadpas nog even activeren. Dit kan heel eenvoudig online. Na het doorgeven van je betaalgegevens activeren we jouw laadpas en ontvang je een bevestiging. Je laadpas werkt nu binnen één uur.

Het opladen van je elektrische auto met een laadpas is heel gemakkelijk:

  • laadpas pakken
  • scannen
  • laadkabel in je auto steken
  • en laden maar

De laadsessie stopt als je de laadpas opnieuw scant. Je kunt je reis weer vervolgen.

Goedkoop laden met een abonnement

Goedkoop laden met een abonnement

Slechts €2,99 per maand inclusief btw. Dat ben je kwijt voor een zakelijke laadpas van Joulz. Dat is een lekker overzichtelijk bedrag en de laadpas is maandelijks opzegbaar. Met de laadpas betaal je in heel Nederland een vast tarief voor het laden van jouw elektrische auto. Hoeveel dat is? Dat kun je hier vinden.

 

Vraag een laadpas aan
Verzamelfactuur: geen gedoe meer met bonnetjes

Verzamelfactuur: geen gedoe meer met bonnetjes

Al je bonnetjes bewaren, verzamelen en verwerken. Elke declaratie los indienen. Met de zakelijke laadpas van Joulz wordt ondernemen een stuk makkelijker. De laadpas is gekoppeld aan je zakelijke rekening. Je ontvangt maandelijks een verzamelfactuur van alle gemaakte kosten: je laadtransacties en de betaalde btw. Deze zakelijke kosten kun je zo gemakkelijk aftrekken van je winst. En de btw vraag je terug bij de belastingdienst. Zo is je administratie altijd op orde.

Duidelijk overzicht in Mijn laadoplossingen

Duidelijk overzicht in Mijn laadoplossingen

Meters maken. Auto opladen. AAN gaan. Maar hoe zit het met je laadsessies? Na het activeren van je laadpas ontvang je van ons een uitnodiging voor het gebruiken van Mijn Laadoplossingen. Jouw persoonlijke account. Hierin kun je al jouw laadsessies inzien. Heb je een zakelijke Joulz laadpas én laadpaal? Dan zie je ook de laadsessies van jouw laadpaal terug in Mijn laadoplossingen. Gemak dient de mens.