Je kunt er echt niet meer omheen: elektrisch vervoer is hot. Logisch natuurlijk. Het is stiller, schoner en zuiniger. Een beetje duurzame rijder schaft tegenwoordig een elektrische auto aan. Aan het eind van 2021 zullen er ruim 200.000 volledig elektrische personenauto’s op de Nederlandse wegen rijden.

Dat aantal zal snel groeien doordat al meer dan 40 steden hebben zich gecommitteerd aan de zero-emissiezones per 2025. Ook de automotive industrie gaat volledig over op elektrisch vervoer. Zo heeft Volvo als doelstelling om in 2030 alleen nog maar elektrische personenwagens te produceren. De transitie naar elektrisch rijden gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie, en daarmee aan de CO2-reductie.

Investeren in laadinfrastructuur

Nederland mag zich één van de koplopers noemen op het gebied van elektrisch laden. In 2021 is er geen enkel ander land met zo’n grote dichtheid aan laadpunten. Het inrichten van een laadoplossing gaat veel verder dan het laten plaatsen van een laadpaal. Hendrik Greven, Manager Elektrisch Vervoer bij Joulz: “Het vergt een geïntegreerde visie op en aanpak van energiesystemen. Zo kun je bijvoorbeeld je elektrische auto direct opladen met de zonnepalen die je op het dak hebt liggen. Joulz investeert continu in laadinfrastructuur, zodat het laden van een auto straks net zo makkelijk is als het laden van je mobiele telefoon.”

Joulz partner in de elektrisch laden

Joulz helpt klanten en partners bij het realiseren van hun energieambitie. Op het gebied van duurzame mobiliteit, biedt Joulz de complete laadoplossing. Vanaf de laadpaal en de laadpas tot aan complete laadpleinen en solar parkings. Allemaal bij één en dezelfde partij. Samen met onze partners komen we tot aan de voordeur van de gebruiker, en verzorgen we jouw persoonlijke laadpaal aan huis. Zo zetten we aan tot nieuwe energie.

Joulz verzorgt laadpaal bij alle elektrische en hybride Volvo’s

In samenwerking met Volvo Car Nederland gaat Joulz de transitie naar elektrisch rijden versnellen. Bij de aanschaf van een geëlektrificeerde Volvo verzorgen wij het laadpunt thuis. We verzorgen het proces voor aanschaf, installatie en onderhoud van de laadpaal. Hiermee bieden we kwaliteit en snelheid, voor een scherpe prijs. Via de website van Volvo koop je eenvoudig de laadpaal. Je kunt zelf kiezen of je een laadpaal aan de gevel bevestigt of op een laadpaal op je oprit laat plaatsen. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je wilt laden.