De Energietransitie Draait Door

De Energietransitie Draait Door

Onder de titel De Energietransitie Draait Door organiseren we diverse webinars, seminars en ronde-tafel diners. Op donderdag 27 januari staat editie 2 op de agenda. Over het thema energieopslag in de praktijk: duurzaam en rendabel spreekt tafelheer Erik Peekel met experts Sander Drissen, Sander Merten Sjaak Voogd. Netcongestie is een hot topic en diverse bedrijven hebben er mee te maken. Energieopslag kan dé sleutel zijn om toch te verduurzamen. Zorg dat je erbij bent!

Datum: 27 januari
Tijd: 09:00 - 10:00 uur
Locatie: online, aanmelding vereist

Aanmelden
De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs

Ben jij op zoek naar een andere baan? Of ga je starten met je eerste fulltime baan? Dan wil je vast meer weten over je nieuwe werkgever. Kom daarom naar de Nationale Carrièrebeurs en maak kennis met Joulz. We vertellen je alles over de werkzaamheden bij Joulz, proeft de sfeer want er zijn diverse collega's aanwezig én uiteraard geven we je een Joulz AANdenken mee! Registreer je via de pagina van de Nationale Carrièrebeurs,

Datum: 22 en 23 april 2022
Tijd: 09.30 tot 17.30 uur
Locatie: RAI Amsterdam

Registreren
PROVADA Vastgoedbeurs

PROVADA Vastgoedbeurs

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen. 

Joulz neemt deel aan de PROVADA zodat we onze bijdrage kunnen tonen aan het verduurzamen van vastgoed in Nederland. Wil je ons ontmoeten op de PROVADA? Je kunt ons drie dagen bezoeken.
Datum: 14, 15 en 16 juni 2022
Tijd: 10.00 uur tot 19.00 uur

Locatie: RAI Amsterdam