De energiemarkt zit best ingewikkeld in elkaar. Je hebt als bedrijf te maken met verschillende marktpartijen. Een netbeheerder voor de aansluiting, een leverancier voor gas en elektriciteit, een meetbedrijf voor het meten van jouw energieverbruik en een infrabedrijf voor het aansluiten van jouw middenspanningsinstallatie. Als je gaat verduurzamen komen er ook nog leveranciers voor onder andere zonnepanelen en laadpalen bij. Dat kan toch eenvoudiger?

Alles in één

Alles in één

Zoveel marktpartijen maken het er niet overzichtelijker op. En dan komt Joulz om de hoek kijken! Je hebt één aanspreekpunt voor jouw energievraagstuk, dat is wel zo makkelijk. En dankzij ons integraal advies op het gebied van financiering, ontwerp, engineering, realisatie én exploitatie weet je direct waar je aan toe bent. We geven je advies op het totaalplaatje: dus welke installatie heb je nodig voor jouw wensen? Welk type meter is daar geschikt voor? Hoeveel laadpalen kun je kwijt op jouw aansluiting en wil je zonnepanelen op jouw dak? Dan zorgen we dat het geïntegreerd wordt in jouw energie-infrastructuur. Want we doen het liever in één keer goed. Dan ben jij blij en zijn wij blij! 

AAN de slag!

AAN de slag!

Kun jij de hulp van Joulz gebruiken voor jouw energieproject? Dan helpen we je graag! En welke projecten wij al hebben uitgevoerd? De laadinfrastructuur bij de High Tech Campus in Eindhoven, het distributiecentrum van GLS in Amsterdam, Gemeente Rotterdam, het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en Le Duc Fine Food in Stellendam. Maar ook T-Mobile, Q-Buzz en The Datacenter Group hebben gebruik gemaakt van onze kennis en expertise.