Joulz Diensten, Joulz Meetbedrijf en Joulz Infradiensten zijn ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat ook als het gaat om onze informatiebeveiliging, wij ons uiterste best doen om onnodige risico’s te vermijden.

Werken met hoogspanning

In de energiesector zijn leveringszekerheid, veiligheid en kwaliteit de belangrijkste randvoorwaarden in het dagelijks werk. Dat raakt onze dienstverlening in de breedte. Om deze reden hanteren we bij Joulz het motto ‘niet veilig, niet doen’. Dit motto zit bij alle Joulz medewerkers ingebakken. En hierin is onze informatiebeveiliging geen uitzondering.

ISO27001

Joulz Diensten, Joulz Meetbedrijf en Joulz Infradiensten zijn ISO27001 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat, ook als het gaat om onze informatiebeveiliging, wij ons uiterste best doen om onnodige risico’s te vermijden.

Responsible disclosure

Ondanks onze uiterste zorg voor de beveiliging van onze systemen kan een zwakke plek toch voorkomen. Dus als je een zwakke plek in één van onze systemen vindt, dan horen wij het graag. Wij komen snel in actie en treffen passende maatregelen treffen. De exacte werkwijze hebben we vastgelegd in onze responsible disclosure.