Het is alweer drie jaar geleden dat de Renault Zoë gelanceerd werd. De groei in het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen is een feit. Maar al die elektrische auto’s moeten ook opgeladen kunnen worden. En laten wij daar nu net een bijdrage aan kunnen leveren.  

Joulz heeft een samenwerking met Renault om de groei in het aantal laadpunten te kunnen faciliteren. Zo zorgen we er voor dat het omschakelen naar elektrisch rijden zo makkelijk mogelijk wordt. Koop jij een elektrische auto bij Renault? Dan krijg je via hen een vergoeding voor de aankoop van een laadpunt inclusief installatie door Joulz.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Natuurlijk wil je persoonlijk advies. Want het is toch heel anders dan je auto voltanken bij de benzinepomp. Wij staan van A tot Z voor je klaar. Vanaf de aanvraag voor een laadpunt tot en met de plaatsing van jouw eigen laadpaal!

Het is voor ons heel belangrijk om te weten wat voor auto je rijdt, wat de aansluitcapaciteit is van je aansluiting en hoe je de auto gaat gebruiken. Dan bepalen we welke lader het beste bij jou past en welke capaciteit technisch mogelijk is. Om het jou makkelijk te maken krijg je een laadpas, zodat je bij elke laadpaal jouw auto op kunt laden. Met de Online portal krijg je inzicht in het verbruik op jouw lader en wat je hebt verbruikt op jouw laadpas.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Het kan snel en efficiënt. Het is namelijk niet nodig om bij jouw op locatie te schouwen, dit doen we gewoon op afstand. Per telefoon en e-mail kun jij de juiste gegevens aan ons doorgeven. Inmiddels hebben we genoeg ervaring opgedaan met het engineeren en plaatsen van laadinfrastructuren, deze informatie is voor ons voldoende! Maar wat als een laadpaal nu geen optie voor jou is? Dan krijg je een eigen laadpas met tegoed zodat je bij een laadpaal in de buurt je auto op kunt laden.

Wat wel handig om te weten is: de laadpunten worden Z.E. Ready geleverd. Dus de installatie en het laadpunt voldoen aan de eisen van Renault. De installateurs zijn Z.E. erkende installateurs en gekwalificeerd om installaties uit te voeren voor Renault.

Met deze samenwerking maken Renault, en Joulz elektrisch rijden nog makkelijker en aantrekkelijker!