Wij geloven in de lange termijn samenwerking met onze klanten

Wij geloven in de lange termijn samenwerking met onze klanten

Huren, kopen of ‘as-a-service’. Bij Joulz heb je keuze uit verschillende businessmodellen voor jouw meter, laadpunt, zoninstallatie of transformator. Wat bij ons voorop staat is dat we graag een lange termijn relatie met je aangaan. Dus niet alleen het plaatsen van een installatie is ons doel, maar juist een werkende installatie voor de lange termijn. Omdat we geloven in een partnership met onze klanten.

We helpen je als installatie met onderhoud en beheer

We helpen je als installatie met onderhoud en beheer

Wanneer je kiest voor het kopen van de installatie, dan wordt je ook de eigenaar. Wanneer energie jouw core-business is, dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar heb je ook nagedacht over het onderhoud en wat je moet doen bij storingen? Ja? Dan is de installatie bij jou in goede handen. Maar weet dat wij de installaties die we verkopen ook beheren en onderhouden voor onze klanten. Zo wordt er naast de koop van de installatie ook een beheer- en onderhoudscontract afgesloten zodat jij voor meerdere jaren kan rekenen op een veilige en betrouwbare installatie.

Met huren geen omkijken naar jouw installatie

Met huren geen omkijken naar jouw installatie

Klanten die huren, die worden van A tot Z ontzorgd. Je betaalt een vast bedrag per maand. En dat is het. Wij regelen alles voor je. De installatie krijgt periodiek onderhoud en valt onder onze installatieverantwoordelijkheid. Indien nodig worden onderdelen direct vervangen vanuit onze spareparts voorraad. En is er een storing? Dan staat onze 24/7 storingswachtdienst voor je klaar.

Energy as a service als groeimodel

Energy as a service als groeimodel

Met energy as a service gaan we net een stapje verder. Nee, het is niet geschikt voor iedere case maar vooral voor situaties waarin we groei en ontwikkelingen verwachten kan het de juiste oplossing zijn. Met deze oplossing exploiteert Joulz onder bepaalde voorwaarden de installaties voor jou. Je betaalt naar gebruik van de installaties en kan zo steeds een beetje verder groeien in jouw energievraag. Energy as a service passen we vooral toe bij laadvoorzieningen en gecombineerde projecten van laad-, infra-, energieopslag- en/of zoninstallaties. Een energy as a service oplossing is altijd maatwerk. We gaan dan ook graag met je in gesprek over de mogelijkheden

Meer weten over onze financiële oplossingen

Neem dan contact met ons op