Transformatorstation

Vraag AAN Joulz: waar kan ik allemaal uit kiezen?  

 

Een huisje. Voor je transformator. Zo klinkt het bijna knus. Maar voor veel bedrijven is een transformatorstation een doorn in het oog. Nodig om hoogspanning om te zetten naar laagspanning. Maar verder? Een duur en lelijk ding. Toch?

Keuze uit duizenden

Nee hoor. Een transformatorstation hoeft niet duur te zijn. En ook niet lelijk. Zijn die misverstanden ook weer uit de wereld. Maar hoe zit het dan wel? Daarvoor moeten we terug naar het begin. Wat voor bedrijf heb jij? Waar heb jij je transformator voor nodig? Voor hoeveel vermogen? En wat zijn je plannen voor de toekomst? Dit zijn de vragen die ertoe doen. Die jouw situatie schetsen. Je energieambitie prijsgeven. Pas daarna kunnen wij jou goed informeren en adviseren. Alle voors en tegens op een rijtje zetten. Zodat jij uit alle opties het beste transformatorstation kunt kiezen.

De beste begeleiding

Goed. Maar waar kun je allemaal uit kiezen dan? Nou, transformatoren verschillen in grootte en vermogen. Hoe meer vermogen jouw onderneming nodig heeft, hoe groter de transformator. Of het aantal transformatoren. En dus hoe groter het bijbehorende station. Kijk daarom eerst welke transformator je wilt. Hoog of laag vermogen? Giethars of oliegekoeld? Voor buitengebruik op de erfgrens van je grond? Of liever in of vlakbij je pand? Joulz adviseert je niet alleen, wij bieden ook een oplossing. Een die past bij jouw situatie. Wil je begeleiding in het hele traject van advies, plaatsing, montage, onderhoud, beheer en storingsdienst? Doen we met plezier!

Transformatorstation op maat

Super. Je hebt je transformator gekozen. Nu de behuizing nog. Welk station past bij je elektrische infrastructuur? Een compactstation, betreedbaar station of inpandig transformatorstation: Joulz levert ze allemaal. Beperkte ruimte of esthetische bezwaren? Kies dan een compactstation. Heb je een wat groter betreedbaar huisje nodig? Dat bouwen wij modulair voor je op. Prefab geleverd, zo geïnstalleerd. Voor extra gemak integreer je een transformatorruimte in je pand. Lekker dicht bij de plek van het vermogen. Scheelt weer energieverlies. Zolang het voldoet aan NEN-eisen qua veiligheid en eventuele eisen van de Netbeheerder. En? Hoe zit het nou met de kosten? Daar hoef je niets om te laten. Bij Joulz kun je je transformator ook huren.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Ook een transformatorvraag aan Joulz?

Ja, ik wil contact