Jouw energievoorziening goed geregeld en zonder zorgen

Natuurlijk wil je dat alles goed wordt geregeld. Energie is nu eenmaal niet je core-business. En dan is het fijn dat een partij als Joulz het allemaal voor je regelt. Wij zorgen ervoor dat jouw laadpalen, zonnepanelen, middenspanning, energieopslag en meters op elkaar worden afgestemd. Heb je dit niet allemaal nodig? Geeft niet, we kunnen ook een gedeelte voor je regelen. Belangrijkste is dat jij een betrouwbare energievoorziening hebt. Zonder zorgen

Geen kosten vooraf, maar betalen naar gebruik

Het is jou waarschijnlijk niet te doen om het bezit van een zonnepaneel, transformator of laadpaal. Nee, je wilt je auto kunnen laden. Stroom voor je kantoor. Zelf energie opwekken. Via onze Energy as a Service oplossing organiseren we dit voor je. En jij betaalt naar gebruik. En krijg je bezoekers die hun auto bij jou willen laden? Dan betalen zij een klein stukje mee aan jouw energie-infrastructuur. Met de Energy as a Service oplossing hoef je vooraf niet te investeren. Wij exploiteren de installaties en nemen de investeringen van je over. Zo heb jij de ruimte om je geld te investeren in je eigen core-business.

Een toekomstbestendige aanpak voor jouw energieambities

Hoe het in z’n werk gaat? Wij inventariseren samen met jou wat je energieambities zijn en maken een toekomstbestendig plan. Zo kan het bijvoorbeeld slim zijn om eerst te beginnen met een paar laadpunten en die later uit te breiden naar een volwaardig laadplein. Als we het plan hebben opgesteld, kunnen we overgaan tot de realisatie ervan. Ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud regelen we allemaal voor je. En natuurlijk de afrekening na gebruik. Maar dan wel op basis van jouw gebruik.