Leveranciers van rendement

Leveranciers van rendement

Bedrijfsdaken zien wij vooral als een kans om slim energie op te wekken. Een leeg dak kost geld, een dag met zonnepanelen levert je geld op. Wij leveren lokale duurzame oplossingen waarmee jij als ondernemer flink op je energiekosten kunt besparen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je al vanaf dag één rendement kunt behalen met jouw zonproject. Wanneer start jij met verduurzamen? 

Advies en financiering op maat

Advies en financiering op maat

Wij bieden de optie die het beste bij jouw wensen past, óók op het gebied van financiering. Wij geven je niet alleen advies over je zon-project maar vertellen ook direct hoe je de infrastructuur het meest gunstig kunt inzetten en welke meter(s) je nodig hebt. Wil je zonnepanelen kopen, leasen of je dak aan ons verhuren? Meer weten? In de whitepaper zonne-energie: de groene businesscase voor ondernemers, lees je er alles over. Download de whitepaper hier.

Advies op maat
Overname van jouw bestaande zonnestroominstallatie

Overname van jouw bestaande zonnestroominstallatie

Heb je al een bestaande zonnestroominstallatie groter dan 500 KWp laten plaatsen in de afgelopen 5 jaar? En speelt er nu een financieringsvraagstuk voor je reguliere bedrijfsvoering? Wij kunnen de installatie volledig overnemen. Zo vergroot jij je financiële slagkracht. Jaarlijks ontvang je huur voor het gebruik van je dak of grondstuk. Daarnaast doen wij je een aanbieding om zeer voordelig groene stroom van je ‘eigen’ installatie af te nemen.

 

Vraag offerte aan
Al SDE aangevraagd maar nog geen zonnestroominstallatie?

Al SDE aangevraagd maar nog geen zonnestroominstallatie?

Heb je al een SDE-subsidie aangevraagd en beschikt gekregen? Maar is het nog niet gelukt om zonnepanelen te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel de financiële haalbaarheid van je project doorrekenen. Daarna krijg je een aanbieding op maat voor het plaatsen en exploiteren van jouw zonnestroominstallatie. Wacht niet te lang: een leeg dak kost geld maar een dak met zonnepanelen levert geld op.