Zo werkt het online abonnement

Zo werkt het online abonnement

Hoeveel laadpalen heb jij op je bedrijventerrein staan? Eén, vijf, dertig? Met het online abonnement beheer je ze allemaal. Het werkt eenvoudig. In je laadpalen zit slimme software. Die software slaat alle laadgegevens op in de cloud. Over laadduur, vermogen en verbruik. Superhandig, want het abonnement geeft je toegang tot al die laaddata. Wat een inzicht! En nog realtime ook. Snel een secure rapportage nodig? Check! Ook dat kan met het online abonnement.

Online beheer is online verdienen

Online beheer is online verdienen

Je laadinvestering terugverdienen. Dat zie jij wel zitten. En wat nog mooier is: elektrische rijders helpen je daar graag bij. Ga maar na. Het is heel gewoon om te betalen voor wat er in je auto gaat. Of dat nu benzine of elektriciteit is. Met een online abonnement kun je rijders laten betalen voor het laden. De verrekening doet Joulz voor je. Daar heb jij geen omkijken naar. Onze ervaring? Je kunt al binnen drie jaar je investering terugverdienen. Lekker bezig!

Online beheer aanvragen
Joulz 24/7 bereikbaar voor laadvragen

Joulz 24/7 bereikbaar voor laadvragen

Online beheer. Betekent dat ook online service? Klopt! Nieuwe laadpalen functioneren in principe jaren zonder gebreken. Heb je toch een storing, bijvoorbeeld doordat de stroom er even af is geweest? Dan kunnen wij die meestal op afstand voor je oplossen. Reset geven, kabel ontkoppelen, transactie stoppen. Daar hoeft geen monteur meer voor langs te komen. Voor de nieuwste updates ook niet. Scheelt je dus een hoop kosten. En heb je vragen over je laadpalen? Dan kun je Joulz dag en nacht bereiken.

Alle voordelen van online beheer

Alle voordelen van online beheer

  • Realtime inzicht, overzichten en rapportages
  • Servicedesk van Joulz 24/7 bereikbaar
  • Alle updates automatisch doorgevoerd
  • Eventuele storingen op afstand oplosbaar
  • Verdien je investering terug door verrekening
  • Je laadpalen zijn klaar voor Smart Charging