Krachtig energienetwerk met maximale waarde

Energie-efficiëntie. Als dit érgens een grote rol speelt, is het in een datacenter. Zeker met de groei van clouddiensten, HD-streaming, artificial intelligence en 5G. Het energieverbruik van een datacenter is gigantisch. Al die computers en communicatiemiddelen die via internet met elkaar verbonden zijn. Al die gegevens die vliegensvlug worden beveiligd en gedeeld. Daar is onvoorstelbaar veel elektriciteit voor nodig. En dus een krachtig netwerk dat alle meters en kabels efficiënt aan elkaar koppelt. Zodat je zo min mogelijk energie verliest. Je servers voldoen aan het hoogste TIER-level. En dus praktisch 100% procent beschikbaar zijn.

“Joulz heeft ons heel goed geadviseerd bij het ontwerpen en onderhouden van het hoogspanningsnet. Onze energieverliezen zijn hierdoor beperkt en is onze energie efficiëntie verbeterd.”

NorthC Datacenters

NorthC Datacenters

Cases

Samen met Joulz naar hergebruik en besparing

Je zoekt een energiepartner voor je datacenter. Een die snapt hoe essentieel jouw digitale infrastructuur is. Die verstand heeft van energiebesparende technologieën. En die ook nog eens zorgt dat je groen onderneemt. Want die grote hoeveelheid restwarmte van je servers? Die kun je hergebruiken. Voor je bewakingssysteem bijvoorbeeld, of je koffiezetapparaat. Joulz is je man. Als expert in ontwerp, aanleg en beheer van complexe energie-installaties staan we je met raad en daad bij. Zorgen dat je waarden voor Power Usage Effectiveness (PUE) kloppen. Zodat je keurig aan de regels voldoet. 

Advies en ontwerp op maat voor datacenters

Een goed advies is goud waard. Hoe zie jij de toekomst van je datacenter voor je? Welke digitale ontwikkelingen gaan een rol spelen, denk je? Industrie 4.0, quantum computing? Denk je dat je hoogspanningsinstallatie daarop is voorbereid? Of valt er nog winst te behalen? Joulz kan je complete installatie screenen. Inefficiënte voedingen vervangen, het vermogen ophogen, adviseren over geavanceerde nieuwe technieken. Wil je een gloednieuw datacenter laten bouwen? Begin meteen goed met de juiste energie-infrastructuur. Joulz helpt je graag. Samen zorgen we voor een groen, geavanceerd en energiezuinig datacenter.