Van rioolzuiveraar tot waterspecialist

De Afsluitdijk. De Deltawerken. De molens van Kinderdijk. Het zijn de boegbeelden van Nederland Waterland. Maar ons land heeft veel meer parels. Dat weet jij, want je werkt in de waterwereld. Te beginnen bij de duizenden gemalen, die het waterniveau op peil houden. En zo voorkomen dat akkers en straten onderlopen. Maar laten we de zuiveringssystemen voor riolen en drinkwater niet vergeten. Die zijn onmisbaar! Net als waterspecialisten die onderzoek doen en nieuwe technieken testen. Want of je er nu vaak bij stilstaat of niet: de zeespiegel stijgt en het weer wordt extremer. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn.

“Voor Deltares, specialist in deltawerken, hebben wij een bijzonder project gerealiseerd. We mochten de Deltagoot inschakelen, een apparaat dat golven maakt van negen meter hoog. Daar is in één keer gigantisch veel vermogen voor nodig.”

Dirk Ockeloen

Accountmanager Joulz

Dirk Ockeloen, Accountmanager Joulz

Cases

Betrouwbare energievoorziening is een must

Goed voorbereid. Wanneer ben je dat? Bij Joulz zeggen we: met een energievoorziening die 100 procent betrouwbaar is. Wie met water werkt, moet optimaal beveiligd zijn tegen kortsluiting en overbelasting. Heb je bijvoorbeeld steeds vaker wateroverlast? Een rivier die overstroomt? Plassen die in de polder blijven liggen? Grote kans dat je transformator het extra pompwerk niet aankan. Je hebt meer capaciteit nodig. Misschien zelfs het dubbele vermogen. Gelukkig kun je je transformator makkelijk, vakkundig en snel laten verzwaren. Joulz helpt je kiezen. Begeleidt het hele traject van advies, plaatsing, montage, beheer en storingsdienst. Wel zo fijn, een energiepartner die je van a tot z ontzorgt.  

Dit maakt Joulz dé partner voor waterbedrijven

Liefde voor techniek en een duurzame missie. Daar leven we bij Joulz voor. Samen werken we aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening. We zijn expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) middenspanningsinstallaties. Werken met Joulz betekent weten waar je aan toe bent. Hebben antwoord op elke energievraag. Geven concrete adviezen. En nemen ons werk bloedserieus. Alleen 100% veiligheid is goed genoeg voor onze klanten. En dus ook voor de watersector.

Duurzaamheid: zelf energie opwekken

Heb jij al zonnepanelen op je dak? Steeds meer waterbedrijven kiezen voor het opwekken van duurzame energie. Logisch, want wat je zelf opwekt hoef je niet meer in te kopen. En het teveel aan energie kun je ook nog eens terugleveren aan het net. Reken maar uit. Daar gaat je energierekening behoorlijk van omlaag. En je draagt ook nog eens bij aan een groenere wereld. Win-win! Iets voor jou? Kijk eens bij de mogelijkheden van Joulz Solar Services. We werken graag mee aan je duurzame missie.

Joulz in actie in Kinderdijk

Wil je onze mensen in actie zien? Bekijk het filmpje van Kinderdijk! Daarin plaatsen we een nieuw trafostation voor Waterschap Rivierenland.