Investering in duurzame energie

De energietransitie vraagt om aanzienlijke investeringen in ons toekomstige energiesysteem, met een focus op lokale duurzame energie-infrastructuur. Als ondernemer, projectontwikkelaar, aannemer, gemeente of gebiedsontwikkelaar sta je voor de uitdaging om deze oplossing te realiseren. Wij bij Joulz begrijpen de complexiteit en de financiële lasten die hierbij komen kijken. Daarom helpen we bij de financiering om deze transitie soepel en kosteneffectief te maken.

Flexibele financieringsoplossingen

Investeren in grote energie-installaties hoeft niet altijd te betekenen dat je deze moet kopen. Huren kan een veel flexibelere en financieel aantrekkelijkere oplossing zijn. Bij Joulz bieden we financieringsoplossingen die jouw energie-infrastructuur grotendeels in de OPEX laten vallen. Dit zorgt voor voorspelbare vaste lasten en behoudt kapitaal voor andere belangrijke investeringen. Met onze huurmodellen kun je profiteren van de nieuwste technologieën zonder de zware financiële last van directe aanschaf.

Volledige exploitatie van energie-infrastructuur

Wij kunnen de volledige exploitatie van je energie-infrastructuur voor onze rekening nemen. Dit betekent dat wij zorgen voor de veilige installatie, het onderhoud, het beheer en de storingswachtdienst van de energie-installaties die je bij ons huurt. Onze exploitatiemodellen zijn ontworpen om je maximale ontzorging te bieden: wij behandelen jouw installatie alsof het onze eigen is. Hierdoor kun jij je volledig richten op jouw core business, terwijl wij de systeemverantwoordelijkheid dragen. Is je installatie toe aan verzwaring of vervanging? Geen zorgen, wij regelen dat voor je.