Afhankelijk van technisch personeel

De elektrische installaties in jouw organisatie zijn van cruciaal belang. Ze moeten veilig en betrouwbaar werken. En natuurlijk hebben jullie dat, als eigenaar van de installaties, goed geregeld. Want als je denkt aan onderhoud, dan schiet waarschijnlijk de naam van die ene collega door je hoofd. Hij is misschien van de technische dienst, of facilitair beheerder? Hij regelt dat allemaal, dus jouw organisatie heeft haar zaakjes goed voor elkaar. Toch? Maar wat als deze collega, met al zijn ervaring, de organisatie verlaat? Misschien wel met pensioen gaat? Dan verlies je een bak met kennis en ervaring. En waar vindt je dan een vervanger in deze markt waar het vinden van technisch, gekwalificeerd personeel een flinke uitdaging is?

Joulz neemt het van je over

Kijk, het onderhoud en beheer kunnen we sowieso voor je regelen. Hierbij maakt het niet uit of de installatie jouw eigendom is of dat je deze huurt van Joulz. Maar het huren van een installatie biedt wel voordelen. Zo betaal je geen investeringskosten voor de installatie, maar betaal je alleen een vast bedrag per maand. En dankzij onze voorraden spareparts heb je snel een vervangende installatie als dat nodig is. Denk je nu, ik ben eigenaar van een installatie maar wil eigenlijk huren? Geen probleem. Wij nemen jouw installatie(s) graag over, waarna jij ze voor een vast bedrag per maand huurt. Win-win. Want zo heb jij geen omkijken meer naar je installaties en heb je gelijk een mooi bedrag verdiend om te investeren in waar jouw bedrijf goed in is!

Samen in gesprek over de overname van jouw installatie

Klinkt interessant? Dan leggen we je graag uit hoe het werkt. Wanneer jij je installatie aan Joulz wil overdragen, dan komen wij bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Aan de hand van deze inspectie bepalen we de waarde van je installatie en bepalen we de benodigde onderhoudsaanpak. Zijn we het eens over dit sale and leaseback voorstel? Dan ontvang je van ons de overnamesom van de installatie en valt de installatie gelijk onder onze installatieverantwoordelijkheid.