Voor al uw elektrisch vervoer

Daar sjeest alweer een elektrische auto voorbij. Je kunt er nu echt niet meer omheen: elektrisch vervoer is hot. Logisch natuurlijk. Het is stiller, schoner en zuiniger. Een beetje duurzaam ondernemer schaft tegenwoordig een elektrisch wagenpark aan. Transporteert zijn goederen in elektrische vrachtwagens. Maakt van elektrische bussen een nieuwe businesscase. Of brengt gewoon de Tesla onder de binnenvaartschepen in de vaart. En jij? Wat is jouw energieambitie op dit gebied?

 

FLO: flexibel van ontwerp tot beheer

Alsjeblieft. Vertel het ons. Jouw ambitie is ónze businesscase. Wij laten je graag zien waar je kansen liggen. Leggen uit wat er allemaal komt kijken bij het laden van je vervoersmiddel. Want dat laden, dat moet natuurlijk goed gebeuren. Veilig. Efficiënt. En het liefst een beetje snel geregeld. Joulz snapt dat. Daarom kun je gebruikmaken van onze Flexibele Laad Oplossingen. Wat we ermee bedoelen? Dat je bij ons terechtkunt voor je elektrische laadinfrastructuur. Voor het ontwerpen, bouwen, onderhouden én beheren. Huur of koop. Alles kan dus. Met onze Flexibele Laad Oplossingen heb je zelf de regie in handen. Op je gemak alle ins en outs lezen? Download onze whitepaper!

Download whitepaper

Joulz als partner in elektrisch laden

Kijk. Dat is nou samenwerken. Jij kiest en Joulz staat je bij met raad en daad. Wist je dat er vele manieren zijn om het elektrisch laden in te richten? Een voorbeeld. Stel, je wilt je wagenpark laden met je eigen opgewekte energie. Hoe regel je dat? Kun je daarvoor zonnepanelen plaatsen? Op kantoor of op je distributiecentrum? En hoe geef je dan sturing aan de energiestromen? Joulz denkt als partner met je mee over de juiste oplossing voor jouw organisatie. Want die is er. Op flexibele basis. De letters FLO staan niet voor niets voor Flexibele Laad Oplossingen.

Weet je precies wat je hebben wilt?

Ja, ik wil een offerte aanvragen