Laadinfrastructuur voor jouw elektrisch vervoer

Laadinfrastructuur voor jouw elektrisch vervoer

Daar sjeest alweer een elektrische auto voorbij. Je kunt er nu echt niet meer omheen: elektrisch vervoer is hot. Logisch natuurlijk. Het is stiller, schoner en zuiniger. Een beetje duurzaam ondernemer schaft tegenwoordig een elektrisch wagenpark aan. Maar hoe laad je al deze elektrische voertuigen op? Bij ons kan je laadpalen huren of wij exploiteren de laadpaal voor jou. Zo hoef jij geen grote investering te doen maar heb je wel alle voordelen. Wil je toch liever de laadpalen aanschaffen? Dat kan! We zijn merkonafhankelijk en hebben een ruim aanbod laadpalen.

Bekijk hier ons aanbod laadpalen
Flexibel van ontwerp tot beheer

Flexibel van ontwerp tot beheer

Vertel ons jouw energie-ambities. Want dat is ónze businesscase. Wij laten je graag zien waar je kansen liggen. Want dat laden moet natuurlijk goed gebeuren. Veilig en efficiënt. En het liefst wil je het project een beetje snel geregeld hebben. Dat snappen wij, daarom kun je gebruikmaken van onze laadoplossingen. Wat we ermee bedoelen? Dat je bij ons terechtkunt voor al je elektrische laadinfrastructuur. Wil jij jouw parkeerterrein omtoveren tot laadplein? Dan denken wij met jou mee in mogelijkheden. Heb je geen tijd om te wachten tot de accu is opgeladen? Dan is snelladen iets voor jouw bedrijfslocatie. Waar jouw keuze ook naartoe gaat, met onze laadoplossingen heb je zelf de regie in handen. Wil je op je gemak alle ins en outs lezen? Download onze whitepaper!

Download whitepaper
Jouw partner voor elektrische laadinfrastructuur

Jouw partner voor elektrische laadinfrastructuur

Dat is nou samenwerken. Jij kiest en Joulz staat je bij met raad en daad. Wist je dat er vele manieren zijn om het elektrisch laden in te richten? Stel, je wilt je wagenpark laden met je eigen opgewekte energie. Hoe regel je dat? Kun je daarvoor zonnepanelen plaatsen? Op kantoor of op je distributiecentrum? En hoe geef je dan sturing aan de energiestromen? Joulz denkt als partner met je mee over de juiste oplossing voor jouw organisatie. Want die is er. Elke energie-ambitie vraagt maatwerkadvies en die geven wij jou. Want Joulz zet aan tot nieuwe energie.

Offerte aanvragen

Advies op maat: Wij helpen je!

adviesgesprek aanvragen