Joulz realiseert zonneparken

Joulz realiseert zonneparken

Als je gaat investeren in een zonproject, dan heb je natuurlijk al kennis opgedaan over zonnepanelen. Je weet de SDE-subsidie slim in te zetten, dus je bent er klaar voor. Een zonproject aansluiten op het net, dát is niet je expertise. AANsluiten, dat is ons vak. Joulz helpt je graag bij het ontwerpen, realiseren en exploiteren van jouw zonnepark.

Exploitatie met flexibele extra's

Exploitatie met flexibele extra's

Wij regelen het voor je. Aanleg, beheer en onderhoud: veilig en gecertificeerd volgens de hoogste normen. De teruglevering aan het net hoort daar natuurlijk ook bij. Maar er is meer. De basis-ontzorging kun je flexibel uitbreiden met extra opties. Denk aan onze 24/7 storingswachtdienst. Of aan een bruto productiemeter voor de slimme registratie van je eigen opwek. En met stip op één is er natuurlijk de huuroptie voor je complete installatie. Meer weten over realisatie en exploitatie van jouw eigen zonproject? Download de Whitepaper met alle informatie over zonne-energie.

Download Whitepaper
Realiseer je project met Joulz

Realiseer je project met Joulz

Zo is jouw zonproject ineens heel dichtbij. Zeker, maar weet je wat het mooiste is? Joulz neemt de regierol graag op zich. Wel zo makkelijk, want wij kennen de wegen van de netbeheerder door en door. Kies je voor meer energieleveranciers op één aansluiting? Slim, want dan kunnen de tarieven voor je zonproject gunstiger voor je uitpakken. Met Joulz als energiepartner regelen wij deze MLOEA voor je. Dus laat de zon maar schijnen!