Joulz sluit zonneparken AAN

Als je gaat investeren in een zonproject, dan heb je natuurlijk al kennis opgedaan over zonnepanelen. Waarschijnlijk weet je ook de SDE-subsidie slim te gebruiken. Maar je zonproject aansluiten op het net, dát is niet je expertise. AANsluiten. Dat is ons vak. Met Joulz Solar Services helpen wij je bij de aansluiting van jouw zonnepark.

Basisontzorging met flexibele extra’s

Wij regelen het voor je. Aanleg, beheer en onderhoud: veilig en gecertificeerd volgens de hoogste normen. De teruglevering aan het net hoort daar natuurlijk ook bij. Maar er is meer. Veel meer. De basis-ontzorging van Joulz Solar Services kun je flexibel uitbreiden met extra opties. Denk aan onze 24/7 storingswachtdienst. Of aan een bruto productiemeter voor de slimme registratie van je eigen opwek. En met stip op één is er natuurlijk de huuroptie voor je complete installatie.

Verlaag je investering door slim te huren

Huuroptie? Hoe zit dat? Nou, kijk. De aanschaf van een middenspanningsinstallatie is een fikse investering. Die eenmalige kosten wil je graag laag houden. Joulz snapt dat. Daarom bieden we je een huuroptie. Je kunt bij ons niet alleen de middenspanningsinstallatie huren. Ook de bruto productiemeting en de laagspanningsverdeler kun je je tegen een voordelig maandtarief huren. Zo heb je met de Joulz Solar Services alles efficiënt én tegen een lage investering geregeld. Een mooi totaalpakket dus.

Joulz Solar Services inclusief regierol

Wow. Zo is jouw zonproject ineens heel dichtbij. Zeker, maar weet je wat het mooiste is? Joulz neemt de regierol graag op zich. Wel zo makkelijk, want wij kennen de wegen van de netbeheerder door en door. Kies je voor meer energieleveranciers op één aansluiting? Slim, want dan kunnen de tarieven voor je zonproject gunstiger voor je uitpakken. Met Joulz als energiepartner regelen wij deze MLOEA voor je. Dus laat de zon maar schijnen met Joulz Solar Services.

 

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Jouw zonproject AANpakken met Joulz?