Jouw stap naar duurzame energie

Duurzaamheid is hot. Dat weet je, want je werkt voor de overheid. Bij een ministerie, provincie, gemeente of waterschap. Of misschien bij een uitvoerende dienst, zoals een inspectie of de politie. Dus ja, je weet waar je met z’n allen naartoe werkt. Naar een CO2-neutraal Nederland in 2050. Maar heb je ook al een energieplan? Wat zijn jouw stappen om je energiedoelen te bereiken? Denk je aan energieneutrale kantoren, slimme laadnetwerken voor elektrische auto’s of energie-opwek met behulp van zonnepanelen? Grote onderwerpen. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Bel Joulz. Je energiepartner voor alle overheidsprojecten.

“Joulz weet raad met complexe opdrachten: de Maastunnel is tijdens al hun engineeringswerk in bedrijf gebleven en de samenwerking verliep supervlot.”

Patrick Kees

Gemeente Rotterdam

Kunnen wij jou ook helpen?

Contact

Cases

Dit doet Joulz voor de overheid

Je van a tot z ontzorgen. Dat is waar Joulz goed in is. We kennen de energiewereld door en door. Denken mee over de beste energie-infrastructuur voor jouw overheidsproject. Inrichten of herinrichten, vervangen of uitbreiden, managen of engineering: wij staan je bij met advies en ontwerp. Doen ook de uitvoering voor je, en het onderhoud en beheer. Aan Joulz heb je dus écht een partner. We werken vanuit een concreet adviesplan, inclusief begroting en planning. Stemmen alle stappen af met de betrokken partijen: netbeheerder, gemeente, aannemers. Samenwerken. Creatief denken. Regelen. Ontzorgen. Het zit in onze natuur.

Groene technieken: wat is er mogelijk?

Energiebronnen zijn er genoeg. Ook zonder benzine, aardgas en kolen. Auto’s kunnen rijden op elektriciteit. Elektriciteit kun je halen uit wind en zon. En gebouwen kun je verwarmen met aardwarmte, restwarmte en groene waterstof. En dan heb je nog de slimme combinaties van ICT en energie. Je kunt opwek en opslag combineren met een slim elektriciteitsnetwerk. Een smart grid. Een intelligent computersysteem stemt vraag en aanbod van energie dan beter op elkaar af. Zodat je nooit te veel verbruikt. Genoeg hebt voor iedereen. En supergroen bezig bent. Onze laadpleinen werken bijvoorbeeld met Smart Charging. Maar er zijn véél meer toepassingen denkbaar. Misschien wel voor jouw overheidsproject?