Bij Joulz werkt het anders

Onderhoud en beheer? Dat kan toch iedere monteur? Gewoon een kwestie van zorgvuldig inplannen. Eerst zorgen dat je als installatieverantwoordelijke mag optreden. Je moet tenslotte voldoen aan de Arbowet. Dan een nulmeting verrichten. Braaf de jaarlijkse inspectie uitvoeren. Regelmatig tijd maken voor groot onderhoud. Noodstroom inzetten als dat nodig is. 24/7 paraat staan als je storingsdienst hebt. En natuurlijk zorgen dat alle belanghebbenden inzicht hebben in het wel en wee van de installatie. Tadaa. Klaar is Kees. Maar niet heus. Bij Joulz werkt het nét even anders.

De monteur als adviseur

Oké. En hoe werkt het dan bij Joulz? Nou, onze monteurs zorgen natuurlijk ook dat je energievoorziening blijft draaien. Je bedrijfsprocessen mogen onder geen beding stil komen te liggen. Maar ze zijn vooral meer dan monteur. Ze zijn monteur en adviseur in één. Vraag iets aan Joulz over onderhoud en beheer, dan vragen wij door. Waar gebruik je je installatie voor? Wat is je energieambitie? Minder kosten maken? Duurzamer werken? Zelf energie opwekken? Joulz helpt je als een partner. Geeft je kansen op energiegebied die je niet voor mogelijk hield.

Onderhoud en beheer in totaaldienst

Wow. Dat gaat dus veel verder dan het onderhouden en beheren van je installatie. Klopt. Bij Joulz valt onderhoud en beheer binnen een totaaldienst. Eerst advies en ontwerp. Wat heeft jouw bedrijf nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Dan de realisatie van het ontwerp. Een energie-infrastructuur inrichten, herinrichten, vervangen, uitbreiden of managen: Joulz doet het allemaal. Of koppelt je aan de juiste experts. Daarna pas onderhoud en beheer. En daarna? Klaar? Nee. Voor jou begint het nu. Alles loopt op rolletjes. Jij hebt weer regie over je eigen energie.      

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Weet je precies wat je hebben wilt?

Ja, ik wil een offerte aanvragen