De distributiemarkt is booming

Consumenten bestellen steeds meer online. Het aantal pakketbezorgingen groeit. Je ziet meer bestelbussen en vrachtwagens rijden. En op strategische plekken verschijnt het ene distributiecentrum na het andere. Kortom: de distributiemarkt is booming. Werk aan de winkel dus voor postorderbedrijven, supermarktketens en logistiek ondernemers. Wie in de distributiebusiness zit, moet rekening houden met de toekomst. En natuurlijk met de eisen die de gemeente stelt aan CO2-uitstoot en gasverbruik. Duurzaam ondernemen is de trend.

“GLS Amsterdam heeft een enorm zonnedak gerealiseerd op het postsorteercentrum van 6.100 m2. Joulz installeerde het compactstation. Wil jij ook een toekomstbestendige energie-infrastructuur voor je distributiecentrum? Laat Joulz met je meedenken.''

Accountmanager Joulz

Cases

Je distributiecentrum duurzaam bouwen

Duurzaam ondernemen. Wat betekent dat voor distributiecentra? Het begint met een veilige en toekomstbestendige energie-infrastructuur. De juiste hoeveelheid transformatoren met de juiste capaciteit. Inzicht in je energieverbruik dankzij slimme meters. En zonnepanelen, natuurlijk. Want ook jouw distributiecentrum kan deels of geheel draaien op zelf opgewekte zonne-energie. Misschien wil je nog een stap verder? Denk je aan een groene transportlijn met elektrische bestelbussen, vrachtwagens of boten? Dan moeten die natuurlijk voor de deur opgeladen kunnen worden. Dat kan alleen met een goede laadinfrastructuur.

Advies, aanleg, onderhoud én beheer

Groene ambities? Bespreek ze met Joulz, specialist in middenspanning. Meedenken is de basis van al onze dienstverlening. Vandaaruit leveren wij een totaalpakket: advies, aanleg, beheer én onderhoud van je energie-infrastructuur. Veilig en gecertificeerd volgens de hoogste normen. 100 procent ontzorging, met vele extra’s. Denk aan Joulz Solar Services, laadoplossingen met Smart Charging, 24/7 storingsdienst, een brutoproductiemeter voor je eigen opwek en de mogelijkheid om een transformator te huren. Bekijk samen met Joulz wat voor jouw distributiecentrum de beste oplossing is. Groen, schoon en zuinig!