Betrouwbare energievoorziening als basis

Nederland is een productieland. Samen maken we gigantische hoeveelheden producten en grondstoffen. Van voedingsmiddelen tot voertuigen. Van papierwerk tot metalen hekken. En van textiel tot farmaceutische apparatuur. Al die productiebedrijven hebben één ding gemeen: het machinepark moet 24/7 blijven draaien. Dag en nacht. Want stilstand kost geld. Een betrouwbare energievoorziening is dan ook dé basis voor een continu productieproces. Je wilt kunnen vertrouwen op je transformatoren. Kunnen bouwen op de monteurs die het onderhoud verrichten. En bij stroomuitval direct kunnen overschakelen op noodstroom.

“Vanwege onze extra productlijn moesten we de stroom ophogen van 1260 kVA naar 2000 kVA. Een pittig karwei, met de nodige uitdagingen. Het lukte Joulz binnen drie dagen. Ze zijn sterk in de voorbereiding, de uitvoering én de terugkoppeling!”

Dick den Hartog

Directeur

Dick den Hartog, directeur Le Duc Fine Food

Cases

Van nieuwe fabriek tot noodstroomaggregaat

Voor welke uitdaging sta jij? Laat je een nieuwe fabriek bouwen? Heb je renovatieplannen? Start je een extra productielijn? Of wil je je productiekosten verlagen door energiebesparing? Laat Joulz met je meedenken. Wij denken in kansen. Bij ontwerp en aanleg én bij onderhoud en beheer. Misschien heb je alleen een noodstroomaggregaat nodig? Kan! Je kunt er één of meer huren bij Joulz. We nemen de aggregaten voor je in beheer, in de vermogens die je nodig hebt. Hoef jij niet te investeren én zit je nooit zonder stroom. Niet bij een acute storing en niet tijdens groot onderhoud. We waarborgen snelle levering op jouw locatie. Handig!

Duurzame alternatieven voor industrie

Je bent ondernemer, in de industriële sector. En het liefst onderneem je duurzaam. De overheid streeft naar 80 procent minder broeikasgassen in 2050. Daar kun jij aan bijdragen! Laat Joulz eens kijken naar energie-efficiëntieverbeteringen van je processen en machines. Denk aan industriële warmtepompen. Daarmee kun je de restwarmte uit je productieproces benutten. Scheelt enorm in je gasverbruik. Maar ook op koelen, vriezen, isolatie, perslucht en aandrijvingen kun je besparen. En heb je eigenlijk al zonnepanelen? Er is meer mogelijk dan je denkt. In de industrie ga je als ondernemer voor betrouwbare én duurzame energie!