Leveranciers van rendement

Leveranciers van rendement

Bedrijfsdaken zien wij als een kans om slim energie op te wekken. Een leeg dak kost geld, een dak met zonnepanelen levert je geld op. Wij leveren lokale duurzame oplossingen waar jij als ondernemer flink mee op je energiekosten kunt besparen. Vnaf dag één na installatie kun jij rendement behalen met jouw zonproject. Wanneer start jij met verduurzamen? 

Vraag offerte aan
Advies én financiering op maat

Advies én financiering op maat

Wij bieden de optie die het beste bij jouw wensen past, óók op het gebied van financiering. Wij geven je niet alleen advies over je zon-project maar vertellen ook direct hoe je de infrastructuur het meest gunstig kunt inzetten en welke meter(s) je nodig hebt. Wil je zonnepanelen kopen, leasen of je dak aan ons verhuren? Meer weten? In de whitepaper zonne-energie: de groene businesscase voor ondernemers, lees je er alles over. Je download de whitepaper hier.

Contact

Je eigen zonproject; zo werkt het

Zonne-energie opwekken voor zakelijk gebruik: dat wil je slim en toekomstgericht doen met een rendabele zonnestroominstallatie. Maar welke zonnepanelen heb je nodig? Hoe kun je je infrastructuur gunstig inzetten? Is aansluiting op een smart grid iets voor jou? Welke financieringsvorm sluit het best aan en wat zijn de terugverdientijden? Omdat elk bedrijf, elk dak, elk grondstuk en elk parkeerterrein weer anders is, is er niet één antwoord.

meer informatie