Kies de zakelijke laadpaal die bij je past

Wat zijn je wensen? Hoeveel auto’s wil je kunnen laden? Hoeveel laadpalen heb je nodig? Waar wil je de laadpalen installeren? Welk merk heb je nodig? Wil je AC (normaal met wisselstroom) of DC (snel met gelijkstroom) laden? Joulz geeft antwoorden. En biedt altijd een totaalpakket: laadpalen én het beheer. Onze zakelijke laadpalen werken ook nog eens op slimme software.

Nog meer goed nieuws: het aanvragen van een laadpaal bij je kantoor of bedrijf is heel makkelijk. Doe het bijvoorbeeld met de knop hieronder. Daarna krijg je razendsnel reactie van een accountmanager. Als je wilt, komt er zelfs grátis iemand bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen.

Kies voor het juiste vermogen

De belangrijkste vraag is misschien wel: hoeveel vermogen heb je nodig? Er zijn zakelijke laadpalen met verschillende soorten vermogens. Van 3,7 kW tot 300 kW. En allemaal hebben ze een andere oplaadtijd. Van 0,5 uur tot 8 uur. De meeste elektrische auto’s kunnen tot 11 kW AC laden. Een laadpaal van 11 kW is dus ideaal om bij je kantoor of bedrijf te plaatsen. Deze reguliere laadpaal (AC) kan laden met de standaard 230 voltage en 16 ampère. Meer weten over de verschillende soorten zakelijke laadpalen? Of welke aansluiting je nodig hebt voor een laadpaal op de zaak? Neem gerust contact op met een van onze laadspecialisten.

Slim laden met Smart Charging

Stel. Je hebt een vermogen beschikbaar van 88 kW. Dan kun je dus acht laadpalen van 11 kW installeren. Klinkt logisch. Maar misschien kun je nog wel meer laadpalen plaatsen bij jouw kantoor of bedrijf. Hoe? Met Smart Charging. Met dit online, cloud-based programma zorgt Joulz ervoor dat jouw zakelijke laadpalen alle auto’s zo snel mogelijk laden. En verdelen we het beschikbare vermogen via de laadpalen over de auto’s. Daarbij kijken we naar twee dingen:

  1. Jouw laadcapaciteit: hoeveel vermogen heb je beschikbaar?
  2. De soorten elektrische auto’s: welke auto heeft de meeste elektriciteit nodig om op te laden?

Het verdelen van het beschikbare vermogen noemen we load-balancing. Zo kunnen meerdere werknemers, klanten en bezoekers van jouw bedrijf tegelijk hun auto opladen. Zonder dat de stoppen eruit slaan. Handig! Meer informatie over Smart Charging lees je in de whitepaper ‘Laadoplossingen’.

CPO: Beheer je zakelijke laadpalen online

Ze zijn geïnstalleerd. Je bent nu trotse eigenaar van een laadpaal bij je bedrijf of kantoor. Jouw medewerkers en bezoekers kunnen hun auto opladen. En dan? Je wilt controle over je zakelijke laadpalen. En er meer van maken dan alleen een ‘stopcontact’. Hiervoor kies je een Charge Point Operator (CPO). Een CPO is een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het beheer van jouw laadpalen op de zaak. Bij Joulz kan je kiezen voor het Joulz Online Pakket: een uitgebreide online portal waarmee je altijd en overal toegang hebt tot jouw laadpalen. Storingen oplossen, rapportages maken, laadsessies verrekenen. Het kan allemaal. Ook als je geen laadpaal van Joulz hebt.

Laadadvies op maat

De soort. De aansluiting. Het aantal. Het beheer. En er is nog meer om rekening mee te houden bij het kiezen van een laadpaal op de zaak. Geen zorgen. Joulz geeft laadadvies op maat. Geef ons een seintje en we vertellen je alles over een laadpaal bij je kantoor of bedrijf.

Interesse in zakelijke laadpalen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!