Kom jij in aanmerking voor SDE subsidie?

Kom jij in aanmerking voor SDE subsidie?

Vanaf 28 juni 2022 is de SDE++ open voor aanvragen. SDE++ subsidie is ook inzetbaar voor zonnestroom. In totaal is een budget van €13 miljard beschikbaar. SDE betekent subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie. De focus van de SDE+ regeling lag op het opwekken van duurzame energie. In de SDE++ is deze verlegd naar het besparen van CO2. Wil je SDE subsidie aanvragen maar kom je er niet uit? Wij kunnen je helpen! Als je ons van de juiste informatie voorziet kunnen wij de SDE aanvraag voor je indienen. Weten of jij in aanmerking komt voor SDE++ subsidie?

Vraag advies aan
Leveranciers van rendement

Leveranciers van rendement

Bedrijfsdaken zien wij als een kans om slim energie op te wekken. Een leeg dak kost geld, een dak met zonnepanelen levert je geld op. Wij leveren lokale duurzame oplossingen waar jij als ondernemer flink mee op je energiekosten kunt besparen. Vanaf dag één na installatie kun jij rendement behalen met jouw zonproject. Wanneer start jij met verduurzamen? 

Advies én financiering op maat

Advies én financiering op maat

Wij bieden de optie die het beste bij jouw wensen past, óók op het gebied van financiering. Wij geven je niet alleen advies over je zonproject maar vertellen ook direct hoe je de energie-infrastructuur het meest gunstig kunt inzetten en welke meter(s) je nodig hebt. Wil je zonnepanelen kopen, leasen of je dak aan ons verhuren? Vertel ons je ambitie en wij bieden een passende oplossing. Meer weten over hoe wij een zonproject aanpakken en wat voor jou het meest van toepassing kan zijn? In de whitepaper zonne-energie: de groene businesscase voor ondernemers, lees je er alles over. Download de whitepaper hier

Advies aanvragen