Leveranciers van rendement

Leveranciers van rendement

Bedrijfsdaken zien wij als een kans om slim energie op te wekken. Een leeg dak kost geld, een dak met zonnepanelen levert je geld op. Wij leveren lokale duurzame oplossingen waar jij als ondernemer flink mee op je energiekosten kunt besparen. Vnaf dag één na installatie kun jij rendement behalen met jouw zonproject. Wanneer start jij met verduurzamen? 

Vraag offerte aan
Advies én financiering op maat

Advies én financiering op maat

Wij bieden de optie die het beste bij jouw wensen past, óók op het gebied van financiering. Wij geven je niet alleen advies over je zon-project maar vertellen ook direct hoe je de infrastructuur het meest gunstig kunt inzetten en welke meter(s) je nodig hebt. Wil je zonnepanelen kopen, leasen of je dak aan ons verhuren? Meer weten? In de whitepaper zonne-energie: de groene businesscase voor ondernemers, lees je er alles over.

Contact

SDE++, wanneer kom je in aanmerking?

Vanaf 5 oktober 2021 is de SDE++ open voor aanvragen. In totaal is een budget van € 5 miljard beschikbaar. Allereerst dient de capaciteit van de hoofdaansluiting van het te verduurzamen object groter te zijn dan 3 x 80 Ampère. Ten tweede dient de te plaatsen zonnestroominstallatie groter te zijn dan 15 kWp, oftewel méér dan 42 zonnepanelen.

meer informatie