Geld besparen én eigen groene stroom door een stal vol zonnepanelen

Geld besparen én eigen groene stroom door een stal vol zonnepanelen

Met behulp van zonnepanelen voor agrariërs wek jij groene stroom op voor jouw eigen bedrijfsactiviteiten. Op die manier voorzie je in je eigen energiebehoefte. Zonnepanelen agrarisch inzetten, of beter: zonnepanelen als agrisch bedrijf gebruiken zijn hot. Je bent groen, duurzaam en kostenbewust bezig. Mogelijk levert het je zelfs duurzaamheidspunten op. Daarnaast loont het in sommige gevallen de moeite om te laten berekenen of je meer kunt opwekken dan je eigen energiebehoefte. Als er ruimte op het energienet is kun jij de opgewekte energie terugleveren en daar een vergoeding voor ontvangen.

 

Bezoek aan de deur voor jouw offerte op maat

Bezoek aan de deur voor jouw offerte op maat

Wil je zonnepanelen kopen, leasen of jouw dak aan ons verhuren? Als investeren een probleem is nemen wij de installatie en financiering voor onze rekening, en krijg je een maandelijkse dakhuurvergoeding. Een slimme optie wanneer verduurzaming van je energieverbruik niet bovenaan je budgettaire prioriteitenlijst kan staan. En om zeker te weten dat we de juiste optie aanbieden komen we graag bij je langs. Want op die manier kunnen we jouw bedrijf en wensen goed in kaart brengen. Wanneer mogen we bij jou langs komen?

Vraag offerte aan

Melkveehouderij Bijker

Zijn staldak vol zonnepanelen levert melkveehouder Jan Bijker uit Sintjohannesga nog meer op dan gedacht. Naast 32.000 kWh eigen groene stroom, levert het hem fiscaal voordeel op én voert de melkveehouder een meer duurzamere bedrijfsvoering die duurzaamheidpunten opleveren.

Varkenshouderij van Vulpen

De boeren liggen dit jaar zwaar onder vuur in de publieke opinie. Volgens varkenshouder Wim van Vulpen is het niet terecht om voor alle milieuproblematiek naar de agrarische sector te wijzen.

Cases