Energie is van levensbelang

Een gezonde toekomst. Daar willen we naartoe. Voor jou, voor onszelf, voor ons allemaal. Misschien nog wel het meest voor alle mensen die zorg nodig hebben. Of dat nu in een ziekenhuis, behandelcentrum of kliniek is. Elke dag spannen medische specialisten zich in voor de gezondheid van anderen. Weet je hoeveel energie daarvoor nodig is? Voor het regelen van het juiste binnenklimaat, de medische apparatuur, verlichting en sterilisatie van gereedschappen ... Dat red je niet met één transformator. Met vijf meestal ook niet trouwens.

“Een ziekenhuis mag nooit zonder elektriciteit komen te zitten. Joulz begrijpt dat. Ze denken écht met je mee. Ook over de toekomst van techniek en verduurzaming van de zorg.” Ed Heijboer, installatieverantwoordelijke Albert Schweitzer Ziekenhuis

Ed Heijboer

Installatieverantwoordelijke Albert Schweitzer Ziekenhuis

Ed Heijboer, installatieverantwoordelijke Albert Schweitzer Ziekenhuis

Kunnen wij jou ook helpen?

Contact

Cases

Van het gas af en meer eigen opwek

Maar nu komt het. Hoe hoger het energieverbruik, hoe groter de uitdaging om te verduurzamen. Zeker omdat je minder afhankelijk wilt zijn van fossiele brandstoffen. Al dat gas dat je verbruikt? Daar wil je vanaf. Daar moet je ook vanaf, om aan de klimaateisen van de overheid te voldoen. Dus je zoekt een duurzaam alternatief. Eigen opwek bijvoorbeeld. Wil je weten welk voordeel zonnepanelen voor jouw zorginstelling hebben? Joulz rekent het graag voor je uit.

Hoge eisen aan techniek

Maar Joulz doet nog meer. We nemen je totale energievoorziening onder de loep. Kunnen vandaaruit je energie-infrastructuurzorgvuldig inrichten, vervangen of uitbreiden. Onze technische kennis reikt ver. Dat is maar goed ook. We zien elk dag hoe hoge de technische eisen in de zorg zijn. Drukverschillen tussen ruimtes om besmetting te voorkomen. Slimme aan- en afvoer van medische gassen. Stabiele luchtvochtigheid in de operatiekamers. Wij denken mee en steken de handen uit de mouwen. Ook tijdens de onderhoudsrondes. Dan nemen we natuurlijk een noodaggregaatmee. Stroom móet blijven stromen.

Op naar een duurzame zorginstelling

Wil jij je ziekenhuis of zorginstelling verduurzamen? Met Joulz als energiepartner ben je verzekerd van een betrouwbare en groene energievoorziening. Denk bijvoorbeeld aan een warmte-en-koude-installatie. En vergeet de bezoekers van je ziekenhuis niet. Dat zijn steeds vaker elektrische rijders. Misschien is het tijd voor een slim laadpark voor de deur? Koppel je laadpalen dan meteen aan je zonnepanelen. Dan ben je echt groen bezig!