Van tien tot honderden

Te veel laadpunten? Dat komt niet in ons boekje voor. Of je er nu tien of honderd wilt, wij regelen het. Onze laadpleinen zie je bij kantoorverzamelgebouwen, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Bij vliegvelden, autofabrikanten en transportbedrijven met een vloot elektrische bussen. Voor mensen die snel moeten laden of die wat meer tijd hebben. Kan allemaal. Meer informatie over laadpleinen en zakelijk laden lees je in onze whitepaper. Download hem hier.

Voorbereid op de toekomst

Natuurlijk. Het kan zijn dat je nu maar twee laadplekken nodig hebt. Maar in 2030 is 80% van de auto’s elektrisch. En dan heb je aan die twee laadpunten niet meer genoeg. Met een laadplein ben je voorbereid op de toekomst. Duur? Dat kan erg meevallen. Er zijn namelijk allerlei subsidies voor laadoplossingen. De moeite waard dus!

Koop of huur zakelijke laadpalen

Interesse in zakelijke laadpalen? Joulz biedt alle soorten aan. Van Alfen tot EVBox tot Lanova. Van 3,7 kW tot 300 kW. Van AC-lader tot DC-lader. Allemaal uitvoerig getest voor alle elektrische auto’s en allemaal geschikt voor laadpleinen. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in jouw huisstijlkleuren. Wil je een laadpaal kopen of huren? Zeg het maar. Bij Joulz kan het allebei.

Meer capaciteit dankzij Smart Charging

Oké. Je hebt al een laadpaal. Of meerdere. Maar je hebt er meer nodig, omdat het aantal elektrische rijders toeneemt. Dan hebben we goed nieuws: van jouw bestaande laadoplossing kunnen we ook een laadplein maken. Met de software Smart Charging plaatsen we tien keer zoveel laadpalen op jouw huidige aansluiting. Zonder dat de boel overbelast raakt. Fluitje van een cent.