Laadpaal voor de deur zonder investering vooraf

Laadpaal voor de deur zonder investering vooraf

Het aantal elektrische rijders groeit. En dus is er steeds meer vraag naar laadpalen. Jij als ondernemer kunt hierin iets betekenen. Over een paar jaar is dat zelfs bij wet verplicht vanwege de energietransitie waar we middenin zitten. De Rijksoverheid stimuleert energiebesparing en stap voor stap overgaan naar duurzame energie. Vanaf 2025 moeten bestaande bedrijfspanden met meer dan tien parkeerplaatsen daarom minimaal één elektrisch laadpunt hebben. Heb jij meerdere parkeerplaatsen? En wil je graag zakelijke laadpalen installeren? Met exploitatie van Joulz ben je nú al klaar voor de toekomst!

Neem contact op
Wij investeren in jouw laadpaal

Wij investeren in jouw laadpaal

Geen investering. Geen kosten. Geen gedoe. Wél elektrische laadpalen op jouw parkeerterrein. Klinkt goed toch? Het lijkt wel een gratis laadpaal. Joulz biedt altijd een passende laadoplossing aan in de vorm van exploitatie. En dat kost jou niets. Bij exploitatie betaalt Joulz:

  • de laadpalen en overig materiaal;
  • de plaatsing en installatie van de laadpalen;
  • de bewegwijzering op het terrein;
  • het beheer, monitoring en onderhoud van de laadpalen;
  • een retourvergoeding per geladen kWh.

We sluiten de laadpaal aan op de meterkast van jouw bedrijf. En installeren een marktconform laadtarief op de zakelijke laadpaal. Elektrisch rijders laden op jouw parkeerterrein hun auto op met jouw energie. Vervolgens betaalt Joulz je energie-inkoop terug. Het verschil tussen deze energie-inkoop en het ingestelde laadtarief is onze winst. Een laadpaal in exploitatie vraagt van jou dus echt geen investering.

Vraag offerte aan
Zakelijke laadpaal kopen of huren

Zakelijke laadpaal kopen of huren

Je kunt dus kostenloos een laadpaal exploiteren. Bovendien biedt Joulz de mogelijkheid om zakelijke laadpalen te huren of te kopen. Bij koop of huur kun je zélf een tarief installeren op de laadpalen. En zo je investering terugverdienen. Een zakelijke laadpaal huren kan al vanaf € 50,- exclusief btw per maand. Wat er allemaal is inbegrepen bij de prijs? Alles, behalve de installatie. Laadpalen installeren is maatwerk. Daarom zijn die kosten voor elk bedrijf anders. Verder krijg je bij Joulz echt het totaalpakket. Of je nou koopt, huurt of exploiteert.

Benieuwd naar wat de beste laadoplossing is voor jou? Neem gerust contact op met een van onze laadspecialisten.

Neem contact op
Laadpaal in exploitatie: de voorwaarden

Laadpaal in exploitatie: de voorwaarden

Stel. Je kiest voor exploitatie van je zakelijke laadpalen. Houd dan rekening met een aantal voorwaarden voor het installeren van een laadpaal. Je komt in aanmerking voor exploitatie:

  • als je een drukbezochte locatie bent. Zoals een ziekenhuis, pretpark, sauna of een ander groot bedrijf;
  • je kunt aantonen dat er dagelijks veel mensen parkeren op jouw terrein. Dit kunnen bijvoorbeeld ook al jouw 50 werknemers met een lease-auto zijn;
  • als je een exploitatie-overeenkomst aangaat voor tien jaar.
Aan de slag!

Aan de slag!

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden? Dan gaan we met plezier voor je aan de slag met het installeren van jouw laadpalen. Exploitatie betekent ook: tien jaar lang geen omkijken naar jouw laadoplossing. Joulz monitort het gebruik van de zakelijke laadpalen en plaatst waar nodig laadpalen bij. En is er een storing? Dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een laadpaal van Joulz. We helpen je graag!

Ja, ik wil een laadpaal in exploitatie

Meest gestelde vragen

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en het proces zo snel mogelijk te laten verlopen zal het eerste gesprek met onze adviseurs telefonisch zijn. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden van de infrastructuur van jouw bedrijfslocatie. Afhankelijk van jouw wensen kan een schouw op afstand of een schouw op locatie worden ingepland. Aan de hand van de verzamelde informatie kan onze calculator een indicatie van de werkzaamheden maken, waarna we de offerte zullen uitbrengen.

Dat is uiteraard ook mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs.

Naast onze ANWB-snelladers, beheert Joulz een netwerk van enkele honderden publieke en bedrijfslaadpunten door heel Nederland. Op deze locaties kan geladen worden met onze eigen laadpas, maar ook met een alle Nederlandse pas-aanbieders.

Ja, dat kan. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden en dien gelijk je aanvraag in.

Je laadpaal activeren gaat via dit formulier. Weten hoe je jouw laadpaal in gebruik neemt na activatie? Bekijk deze video

Op deze website kunt u een handig overzicht met alle oplaadpunten in Nederland vinden.

Joulz geeft centraal aan dat een laadpunt gepubliceerd mag worden in alle laad-apps en maps. Een deel van deze apps en maps zijn hierbij aangesloten waarna het automatisch gepubliceerd wordt in deze apps en maps. Niet alle maps en apps zijn aangesloten en daarom kan het langer duren voordat de informatie hierin gepubliceerd wordt.

Een laadpaal aanvragen voor jouw Renault, Volvo of Polstar kan via een van de onderstaande links.

Renault: klik hier

Volvo: klik hier

Polestar: klik hier