Wat is een Solar Carport?

Wat is een Solar Carport?

Zonnepanelen. Die plaatsen we op daken en in weilanden. Maar, een dak is niet altijd geschikt voor zonnepanelen. En die zonneweiden? Een mooie ontwikkeling. Want zoveel zonnepanelen bij elkaar leveren heel wat groene energie op. Maar ook hier zit een nadeel aan. Want de grond kan niet meer gebruikt worden voor andere dingen. Een overkapping naast jouw bedrijf of kantoor en solar carport is dé oplossing voor beide problemen. Hierbij plaatsen we de zonnepanelen op een overkapping. Geen dak nodig dus. En de ruimte onder de overkapping kun je gewoon gebruiken. Perfect voor het parkeren van auto’s.

Neem contact op
De voordelen

De voordelen

Een solar carport zakelijk biedt eigenlijk alleen maar voordelen. We zetten er een paar voor je op een rij:

  • Het is een mooi alternatief voor zonnepanelen op een dak.
  • De auto’s van je medewerkers en klanten worden beschermd tegen weer en wind.
  • Je wekt groene stroom op voor je bedrijf of organisatie.
  • Hierdoor bespaar je op je energierekening.
  • Je creëert een ‘groen’ zakelijk imago.
Ja ik wil een Solar Carport
Win-win met een solar carport

Win-win met een solar carport

Alleen maar voordelen dus. Maar er is meer. Want wist je dat je heel gemakkelijk laadpalen voor elektrische auto’s toevoegt aan je solar carport? Een fijne extra service voor jouw medewerkers, bezoekers en klanten die elektrisch rijden. Terwijl er in je bedrijf hard gewerkt wordt, zorgt jouw solar carport voor volgeladen auto’s. Met de stroom die bóven de auto’s wordt opgewerkt. Ideaal zo’n integrale laadoplossing. Klaar met de klus? Iedereen weer tevreden de weg op. Met jouw solar carport laat je meteen zien waar de stroom voor de elektrische auto’s vandaan komt. Dit helpt bij het stimuleren van elektrisch rijden. Een echte win-win-situatie.

Solar carport zakelijk financieren

Solar carport zakelijk financieren

We horen het je zeggen: zo’n solar carport zal wel duur zijn. Het antwoord hierop is ‘nee’. Een solar carport zakelijk hoeft niet veel te kosten. Joulz biedt verschillende financieringsopties, zoals kopen, huren en leasen. Welke optie je ook kiest, de besparing op je energierekening is bijna altijd hoger dan je lasten. En wist je dat je als groene ondernemer recht hebt op verschillende subsidies? Onze experts vertellen je graag meer over het financieren van een solar carport bij je kantoor of bedrijf.

Advies en installatie op maat

Advies en installatie op maat

De kosten van jouw solar carport zijn natuurlijk ook afhankelijk van de gekozen constructie. Hoe groot is de overkapping? Welke zonnepanelen wil je? Installeer je ook laadpalen bij je solar carport? Joulz helpt je van advies tot installatie. En we leveren maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat jij optimaal profiteert van je solar carport zakelijk. Dit betekent dat:

  • er (bijna) geen parkeeroppervlakte verloren gaat;
  • je zonnepanelen zoveel mogelijk energie opleveren;
  • Joulz het onderhoud verzorgt. En is er storing? Dan sturen we iemand langs!