• Ontwerp, realisatie en onderhoud
  • Vast bedrag per maand
  • Zonder eenmalige investering
Zonne-energie zonder omkijken

Zonne-energie zonder omkijken

Joulz biedt een compleet geïntegreerde oplossing. We zorgen voor zonnepanelen met prestatiegarantie, MS/HS-infrastructuur en de juiste energiemeters. Maar ook voor een energiemanagementsysteem en eventueel opslag of laadpalen. Je blijft dankzij Joulz met maximale eigen opwek ook op piekmomenten binnen je gecontracteerd vermogen. En we kunnen overproductie inzetten voor andere bedrijfslocaties, of op het gunstigste moment verhandelen.

Joulz als beproefde partner

Joulz als beproefde partner

Als energie-infrastructuur specialist weten we als geen ander wat er nodig is voor aansluiting op het elektriciteitsnet. Voor netcongestie-uitdagingen met levering en teruglevering is juist de inzet van de zon in combinatie met lokale opslag een hele goede oplossing. Als voormalig onderdeel van Stedin kent Joulz haar weg in de afstemming met regionale netbeheerders Stedin, Liander en Enexis.

Voor een goed ontwerp van de benodigde energie-infrastructuur is inzicht in het huidige en toekomstige verbruiksprofiel essentieel. Als gecertificeerd meetbedrijf heeft Joulz de kennis van deze energieprofielen in huis. Ook hebben we een eigen engineeringsteam en onderhoudsteams die actief zijn in heel Nederland, zodat we toekomstbestendige systemen kunnen garanderen. Want duurzame energie vraagt om duurzame relaties.

Neem contact op
Kwaliteit voor rendement en veiligheid

Kwaliteit voor rendement en veiligheid

Alleen met de hoogste kwaliteit weten we dat onze klanten maximaal rendement halen. Daarom gebruiken we alleen Tier 1 zonnepanelen, werken we volgens de hoogste VCA-certificeringen en de juiste NEN- en Scope 12-normen. Ook stemt Joulz de brandveiligheid af met de verzekering.

De financiering die bij je past

De financiering die bij je past

Joulz biedt financial lease en operational lease. Daarnaast is er de optie om zonnepanelen te kopen. Ook het verhuren van je dak behoort tot de mogelijkheden. Je leest er alles over in onze whitepaper

Download whitepaper zonne-energie