Kwaliteit en betrouwbaarheid voorop bij onze zonnepanelen

Kwaliteit en betrouwbaarheid voorop bij onze zonnepanelen

Veiligheid en kwaliteit staan bij Joulz voorop. Dat betekent ook dat wij alleen met de beste producten werken. Voor zonnestroominstallaties werken wij uitsluitend met A-kwaliteit zonnepanelen. Deze zijn afkomstig van Tier-1 producenten. Dus, even gemakkelijk gezegd: Joulz installeert alleen door de banken geaccrediteerde zonnestroom oplossingen. Want: alleen het beste is goed genoeg!

Ik wil zonnepanelen op mijn dak
Tier 1: meest kwalitatief en betrouwbaar

Tier 1: meest kwalitatief en betrouwbaar

Fabrikanten van zonnepanelen zijn onderverdeeld in categorieën: Tier 1, Tier 2 en Tier 3. Tier 1 fabrikanten zijn het meest betrouwbaar en leveren de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Daarnaast voldoend ze aan een aantal strenge criteria, want zo'n 'keurmerk' krijg je niet zomaar! En dankzij die kwalificaties en het voldoen aan de strenge voorwaarden worden Tier 1 fabrikanten ook door financiële instellingen als betrouwbaar beschouwd. 

Zonnekeur gecertificeerd

Zonnekeur gecertificeerd

En als je dan de beste kwaliteit wil leveren, is het fijn dat het ook bevestigd wordt! Met onze Zonnekeur certificering weet je zeker dat jouw zonproject bij ons in goede handen is. Want Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie! In samenspraak met de RVO is Zonnekeur ontwikkeld als vertegenwoordiger van de Nederlandse overheid.

Voor de bedrijven die het keurmerk voeren, gelden strenge criteria die worden getoetst door onafhankelijke partijen en de onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan. Meer weten over starten van je eigen zonproject? In de Whitepaper zonne-energie vertellen we je alles wat je moeten weten!

Download Whitepaper
Veilig en gezond werken; VCA certificering

Veilig en gezond werken; VCA certificering

Naast de Zonnekeur certificering werken we bij Joulz Zonne-energie ook volgens de VCA certificering. We vinden gezond en veilig werken belangrijk. Medewerkers en operationeel leidinggevenden van VCA-gecertificeerde bedrijven moeten een diploma Basisveiligheid VCA (B-VCA) en een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben. En dat hebben onze collega's dus ook!  Sinds dit jaar zijn de medewerkers van Joulz Zonne-energie zelfs gecertificeerd met twee sterren! Daarmee tonen zij aan de ze over de basiskennis beschikken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Maar belangrijker nog: dat zij deze kennis kunnen toepassen.