STAP 1 vraag je laadoplossing aan met persoonlijke service

Een laadoplossing. Dat gaat verder dan een laadpaal voor de zaak laten plaatsen. Het begint met je aanvraag. Dat doe je eenvoudig via onze website en binnen een mum van tijd krijg je een reactie! Als je wilt komt er een accountmanager bij je langs. Kijkt in je meterkast, loopt over je parkeerterrein en vraagt je het hemd van het lijf. Wat zijn je wensen? Hoeveel auto’s wil je kunnen laden? Neem je één laadpaal of een heel laadplein? Denk je aan kopen of huren? Wil je laadpalen, of laadpunten aan de muur laten bevestigen? En op welke plek dan precies? Misschien heb je zelfs uitgesproken wensen over het design. Geef die ook maar door!

STAP 2 Antwoord op al je laadvragen

Je laadwensen zijn in kaart gebracht. Joulz weet precies hoeveel laadpunten er moeten komen en waar. Toch blijf je met vragen zitten. Is een laadvermogen van 22 kW per paal echt nodig? Hoe hoger het vermogen, hoe sneller een auto laadt. Wel zo handig. Maar aan de andere kant: slaan de stoppen dan niet door? Moet je stroomvoorziening dan verzwaard worden? Dat kan wel duizenden euro’s extra kosten aan vastrecht voor de netbeheerder. Zeker als je ook nog een bedrijfskeuken en airco hebt. Geen nood!

STAP 3 Laadpalen en abonnement kiezen

Smart Charging. Daarmee voorkom je een verzwaring van je aansluiting. Wij plaatsen slimme software in je laadpalen. Daarmee wordt je beschikbare vermogen keurig over al je laadpunten en de elektrische auto’s verdeelt. Handig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten voor het verzwaren van je aansluiting of een te hoge belasting van je aansluiting. En er is nog een slimmigheid: het online abonnement. Dan kun je de laadinvestering binnen drie jaar terugverdienen. Hoe? Vergelijk je laadoplossing met een benzinestation. Laat elektrische rijders betalen voor het laden. Joulz verrekent de laadkosten voor je!

STAP 4 Installatie en onderhoud van je laadoplossing

Je weet welke laadpalen er op je terrein komen en je hebt de antwoorden op jouw vragen. Je laadoplossing is bijna werkelijkheid. Joulz behandelt elke aanvraag met evenveel zorg. En een aanbod is altijd inclusief installatie! Onze gecertificeerde monteurs staan op de gewenste datum bij je voor de deur zodat ze de laadpalen kunnen installeren. En we stellen altijd een projectleider aan. Zo heb je één aanspreekpunt en dat is wel zo handig om je aanvraag efficiënt af te handelen. Misschien wens je ook nog een onderhoudsabonnement vanaf € 8 per maand? Dan ben je verzekerd van alle updates en een bliksemsnelle reparatieservice. Want die mooie nieuwe laadpalen móeten werken. Laat die elektrische auto’s maar komen!