• Huur, koop en exploitatie mogelijkheden
  • Expertise in engineering en PV
  • Ontzorging van A tot Z
Een persoonlijk laadprofiel op maat

Een persoonlijk laadprofiel op maat

Bij een grootzakelijke laadoplossing komt nogal wat kijken. Hoeveel EV-vervoer wil je laden? Welk vermogen is er beschikbaar? Hoe snel moeten de voertuigen opgeladen zijn? Moet je gebruik maken van een batterij? Wil je ook zonnepanelen inzetten? Welke laadoplossing het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren en vraagt om een aanpak op maat. Voordat we aan de slag gaan, stellen we een persoonlijk laadprofiel op met de beste oplossing voor jouw situatie. 

Toekomstbestendige grootzakelijke laadoplossingen

Toekomstbestendige grootzakelijke laadoplossingen

Bij het aanleggen van jouw grootzakelijke laadoplossing houden we ook rekening met de eventuele groei van je bedrijf. Wat zijn je langetermijnplannen? En heb je genoeg vermogen om die uit te voeren? Want we zeiden het al: de toekomst is groen. Misschien heb je nu ‘nog’ maar tien laadpunten nodig, maar over een aantal jaar al het dubbele. Wil je die twintig dan nu al installeren? Of gefaseerd? Bij die laatste optie leggen we alvast alle kabels, mantelbuizen en andere benodigde materialen in de grond. Zo kun je jouw laadinfra gemakkelijk uitbreiden. Handig!

Whitepaper laadoplossingen
Whitepaper laadoplossingen

Benieuwd hoe grootzakelijke laadoplossingen kunnen bijdragen aan jouw bedrijf? We hebben alle informatie voor je verzameld in één overzicht.

Voldoende vermogen voor jouw grootzakelijke laadoplossing

Heb je weinig vermogen beschikbaar? Door een kleine aansluiting of bijvoorbeeld netcongestie? Er zijn verschillende opties om toch de trotse eigenaar te worden van een laadoplossing op maat:

Een Solar Carport is een overkapping met zonnepanelen bóven je parkeerterrein. De stroom die de zonnepanelen opwekken, zorgt direct voor volgeladen voertuigen. En ze worden ook nog eens beschermd tegen weer en wind. Win-win! 

Met een batterij sla je niet-gebruikte (zelf opgewekte) energie tijdelijk op, om deze vervolgens in te zetten als je het wél nodig hebt. Bijvoorbeeld voor je laadinfra. Batterijen zijn er in verschillende soorten en maten. Joulz helpt je om de juiste te kiezen.

Door slim te laden kun je tot wel tien keer meer laadpalen installeren op één aansluiting. Stel, je hebt 100 kW beschikbaar. Dan is het logisch om te denken: doe mij maar vijf laadpalen van 20 kW. Maar dat kán dus ook anders. Met Smart Charging. Wij zoeken graag voor je uit hoe je jouw laadinfra het beste indeelt, en je het beschikbare vermogen maximaal benut. Goed voor het milieu, én je portemonnee.

Je laadoplossing financieren: koop, huur of exploitatie

Je laadoplossing financieren: koop, huur of exploitatie

Over die portemonnee gesproken. Joulz biedt verschillende opties om je grootzakelijke laadoplossing te financieren: koop, huur of exploitatie. En door te verrekenen kun je jouw investering zelfs terugverdienen. Nieuwsgierig naar de financieringsmogelijkheden? Onze experts helpen je op weg.

Joulz ontzorgt je van A tot Z

Joulz ontzorgt je van A tot Z

Een grootzakelijke laadoplossing hoeft niet complex te zijn. Sterker nog, met Joulz ben je dichterbij dan je denkt. Wij regelen het voor je: van advies tot installatie, en van beheer tot onderhoud.

Vraag offerte aan