Breed aanbod laadpalen

Breed aanbod laadpalen

Bij Joulz kan je zelf kiezen welk merk laadpaal je door ons laat installeren. Onderstaand vind je de meest verkochte merken en types laadpalen. Heb je interesse in een ander merk of type, geen probleem, die kunnen we ook installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bekijk hier ons aanbod laadpalen
Zakelijke laadpalen

Zakelijke laadpalen

Je kan bij ons zakelijke laadpalen kopen voor jouw bedrijfsterrein. Wij geven je altijd een onafhankelijk advies en zijn wereldwijd specialist op het gebied van smart charging. En met het Joulz Online pakket is het beheer van jouw netwerk een fluitje van een cent.

Het kopen van zakelijke laadpalen kan een flinke investering zijn. Maar die investering kan je terugverdienen met verrekenen. Hoe dat werkt? Met verrekenen laat je gebruikers betalen voor het laden. Net als bij een benzinestation. Meer weten over laadoplossingen en verrekenen? Download de whitepaper.

Download
In vier stappen naar je nieuwe laadpaal
 1. 1
  Laadpaal aanvragen met persoonlijke service
  Laadpaal aanvragen met persoonlijke service
 2. 2
  Advies op maat gericht op jouw situatie
  Advies op maat gericht op jouw situatie
 3. 3
  Kies de laadpaal die bij jou past
  Kies de laadpaal die bij jou past
 4. 4
  Installatie en onderhoud van je laadpaal
  Installatie en onderhoud van je laadpaal

Meest gestelde vragen

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en het proces zo snel mogelijk te laten verlopen zal het eerste gesprek met onze adviseurs telefonisch zijn. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden van de infrastructuur van jouw bedrijfslocatie. Afhankelijk van jouw wensen kan een schouw op afstand of een schouw op locatie worden ingepland. Aan de hand van de verzamelde informatie kan onze calculator een indicatie van de werkzaamheden maken, waarna we de offerte zullen uitbrengen.

Dat is uiteraard ook mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs.

Naast onze ANWB-snelladers, beheert Joulz een netwerk van enkele honderden publieke en bedrijfslaadpunten door heel Nederland. Op deze locaties kan geladen worden met onze eigen laadpas, maar ook met een alle Nederlandse pas-aanbieders.

Ja, dat kan. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden en dien gelijk je aanvraag in.

Je laadpaal activeren gaat via dit formulier. Weten hoe je jouw laadpaal in gebruik neemt na activatie? Bekijk deze video

Op deze website kunt u een handig overzicht met alle oplaadpunten in Nederland vinden.

Joulz geeft centraal aan dat een laadpunt gepubliceerd mag worden in alle laad-apps en maps. Een deel van deze apps en maps zijn hierbij aangesloten waarna het automatisch gepubliceerd wordt in deze apps en maps. Niet alle maps en apps zijn aangesloten en daarom kan het langer duren voordat de informatie hierin gepubliceerd wordt.

Een laadpaal aanvragen voor jouw Renault, Volvo of Polstar kan via een van de onderstaande links.

Renault: klik hier

Volvo: klik hier

Polestar: klik hier