Speciaal abonnement voor bedrijven

Speciaal abonnement voor bedrijven

Laten we eerlijk zijn. Je nieuwe laadpalen gaan in principe jaren mee zonder gebreken. Alfen, EVBox, Lanova: alle merken die Joulz aanbiedt, zijn uitvoerig getest. Je nieuwe laadpalen zijn robuust en veilig. Maar toch. Onvoorziene omstandigheden zijn er altijd. Storingen aan de paal door gebruikersfouten of extreem weer. Dan wil je dat er snel een monteur bij je langskomt. Dat kan met het onderhoudsabonnement voor bedrijven.

Hoe werkt het onderhoudsabonnement?

Hoe werkt het onderhoudsabonnement?

Heel simpel. Je betaalt een vast bedrag per maand en bij een storing komen wij het oplossen. De monteur komt gratis bij je langs, je betaalt geen voorrijkosten én het eerste half uur arbeid is inclusief! Goed geregeld dus. En heb je acuut hulp nodig? Gewoon bellen! Joulz is 24/7 bereikbaar voor service en support.

Alle voordelen van service en support

Alle voordelen van service en support

  • Servicedesk van Joulz 24/7 bereikbaar
  • Binnen vijf werkdagen een monteur ter plaatse
  • Inclusief voorrijkosten monteur
  • Inclusief eerste half uur werk van de monteur
Stel je vraag over het onderhoudsabonnement
Joulz 24/7 bereikbaar voor laadvragen

Joulz 24/7 bereikbaar voor laadvragen

Misschien is er geen storing, maar heb je wel een vraag. Wanneer komt die nieuwe update? Hoe reset je een laadpaal? Hoe stop je een transactie? Stel, je wilt een vergoeding vragen voor het laden. Kun je jouw laadpalen dan instellen voor verrekenen? Is Smart Charging iets voor jouw bedrijf? En die zonnepanelen op je dak, kun je die koppelen aan je laadpalen? Stel je laadvragen aan Joulz, 24/7. We denken graag mee over de beste laadoplossing.