• Dé expert in grootzakelijke laadoplossingen
  • Smart charging mogelijkheden
  • Ontzorging van A tot Z
Een laadplein: voor grootzakelijke ondernemers

Een laadplein: voor grootzakelijke ondernemers

Vliegvelden, fabrieken, supermarkten, pretparken, shoppingcentra. Allemaal plekken en bedrijven met veel bezoekers. Bezoekers die steeds vaker elektrisch rijden. Voor hun portemonnee en het milieu. En ook omdat het moet. We zitten middenin een energietransitie. Daarom stimuleert de overheid de aanschaf van een elektrische auto. De voorspelling? In 2030 is 80% van de auto’s in Nederland elektrisch. Speel in op die ontwikkeling door laadpunten te realiseren op je parkeerterrein. Een laadplein dus. Meer informatie over laadpleinen lees je in de whitepaper ‘laadoplossingen’.

Download de whitepaper
Hoe financier je zo’n laadplein?

Hoe financier je zo’n laadplein?

Een laadpleín. Dan hebben we het niet over drie laadpalen. Eerder over 50 tot 100, of zelfs nog meer. Investeren in een laadplein is dan ook niet goedkoop. Maar we hebben goed nieuws. Naast laadpalen kopen, kun je ze bij Joulz ook huren. Een laadpunt huren kan al voor € 25,- exclusief btw per maand. En deze investering heb je snel weer terugverdiend. Door een tarief in te stellen op je laadpunten betalen gebruikers voor het laden op jouw laadplein. Zo start je met verrekenen: een eenvoudige oplossing om geld te verdienen met je laadpalen.

Ben jij eigenaar van een drukbezocht parkeerterrein? Dan biedt Joulz ook exploitatie aan. Dit betekent: wij de investering, jij een gratis laadplein. Hoe dat werkt lees je hier. Of neem contact op met een van onze laadspecialisten.

Vraag een offerte aan
Haal meer uit je laadplein met Smart Charging

Haal meer uit je laadplein met Smart Charging

Je hebt een laadplein vol laadpalen. Dan wil je weten hoeveel stroom je nodig hebt om al deze laadpunten te voeden. Heb je bijvoorbeeld 50 laadpunten van 16 ampère? Dan heb je 800 ampère aan stroom nodig. Best veel dus. En misschien heb jij nog andere apparaten die ook stroom slurpen. Gelukkig is er Smart Charging van Joulz. Met deze slimme software kunnen we bijvoorbeeld 400 ampère van jouw stroom reserveren. Alleen dit deel wordt dan gebruikt voor het laadplein. Zo blijft alles functioneren en raakt niets overbelast.

Er is meer. Want niet elke elektrische auto op jouw laadplein bevindt zich in dezelfde staat. Met Smart Charging brengen we het gebruik van de laadpunten op het laadplein in kaart. Hoe lang staan de auto’s er? Hoe vol is de accu nog? Simpel gezegd: hoeveel stroom heeft elke auto nodig? Op basis van deze vragen stelt Joulz een programma in. En krijgt iemand met 18% accu automatisch meer stroom dan iemand met een nog bijna volle batterij. Zo gaat iedereen weer volgeladen de weg op. Zonder dat jouw stoppen eruit slaan. Handig!

Joulz is specialist in laadpleinen

Joulz is specialist in laadpleinen

Zie jij het voor je? Je parkeerterrein omtoveren tot laadplein? Joulz is dé partner op het gebied van laadoplossingen. Bij ons kies je uit verschillende laadpalen. En we bieden altijd een totaalpakket: van installatie tot onderhoud en beheer. Als je kiest voor exploitatie is een laadplein ook nog eens gratis. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Ja, ik wil een laadplein