Efficiënte laadoplossing voor jouw bedrijf

Efficiënte laadoplossing voor jouw bedrijf

Laadpalen installeren is vakwerk. Alleen gecertificeerde monteurs zijn daartoe bevoegd. Logisch, want er komt heel wat bij kijken. Je elektriciteitsaansluiting controleren, de meterkast aanpassen, de nodige kabels trekken en de laadstations plaatsen. Dit werk kun je niet zelf doen. Wil je ook niet zelf doen. Maar je wilt wel een laadoplossing die past bij jouw bedrijf. Een efficiënte laadinfrastructuur zonder kostbare verzwaring van je aansluiting. En genoeg laadcapaciteit voor alle klanten en medewerkers met elektrische auto’s. Toch?

Elke installatie is maatwerk voor Joulz

Elke installatie is maatwerk voor Joulz

Joulz is expert in zakelijke laadoplossingen. Elke aanvraag zien wij als maatwerk. Daarom komt er altijd iemand bij je langs om je meterkast te bestuderen. Om de beste laadlocaties te bepalen. En om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Want natuurlijk heb je die. Je staat op het punt flink te investeren. Dan wil je precies weten waar je aan toe bent. Uit welke laadpalen kun je kiezen? Moet je stroomvoorziening verzwaard worden? Hoeveel extra gaat dat kosten aan vastrecht voor de netbeheerder? En stel nu dat je in de toekomst wilt uitbreiden: hoe kun je daar nu al op inspelen? Op elke vraag heeft Joulz antwoord. Meer informatie vind je in onze Whitepaper. Download hem hier.

In vier stappen van aanvraag naar installatie

In vier stappen van aanvraag naar installatie

  1. Vraag een offerte aan. We plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.
  2. Joulz komt bij je langs op locatie. We spreken je laadwensen door. Bepalen samen welke laadoplossing bij jou past. En geven je inzicht in aanpassingen en kosten.
  3. Kies de laadpalen die je wilt. Denk ook aan extra mogelijkheden als Smart Charging, online beheer voor het verrekenen van laadkosten en een onderhoudsabonnement.
  4. Joulz installeert de laadpalen voor je. Snel, veilig en efficiënt.
Ik wil een laadpaal aanvragen
Na installatie: beheer je laadpalen online

Na installatie: beheer je laadpalen online

Ziezo. De laadoplossing is geïnstalleerd. Nu is het tijd voor inzicht. Hoeveel stroom nemen elektrische rijders eigenlijk bij je af? Kun je ze misschien een bijdrage laten betalen? Dat zou aanzienlijk schelen op je energienota. Ook hier heeft Joulz een oplossing voor: een online abonnement. Met dit abonnement beheer je je laadpalen online. Dat heeft veel voordelen. Realtime inzicht in laadgegevens, 24/7 bereikbaarheid bij vragen en storingen, automatische updates en je kunt zelfs je laadinvestering terugverdienen. Na drie jaar al!