Joulz laadpas: €2,99 per maand

Joulz laadpas: €2,99 per maand

Met de laadpas van Joulz kun je terecht bij alle laadpalen in Nederland, België en Luxemburg. Rijd je daarbuiten? Dan heb je in de rest van Europa 90% dekking. En met een laadpas van Joulz betaal je in heel Nederland een vast tarief voor het laden van jouw elektrische auto. Hoeveel dat is? Dat kun je hier vinden.

Ja, ik wil een laadpas
De voordelen van een Joulz laadpas

De voordelen van een Joulz laadpas

Elektrisch rijden is de toekomst. Maar hoe zit met elektrisch laden? Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk en betaal met een laadpas elektrische auto van Joulz. Wij zetten de voordelen voor jou op een rij:

 • Makkelijk kosten declareren bij jouw werkgever
 • 100% dekking in de Benelux
 • Maandelijks opzegbaar
 • Zonder starttarief laden met een vaste toeslag per kwh
 • Lage maandelijkse abonnementskosten
 • Eenvoudig laadacties starten en afrekenen
 • Online inzicht in al jouw laadtransacties
Laadpas aanvragen
Hoe werkt het laden met een laadpas van Joulz?
 1. 1
  Zoek een laadpunt in de buurt
  Zoek een laadpunt in de buurt
 2. 2
  Sluit jouw voertuig aan het laadpunt met een laadkabel
  Sluit jouw voertuig aan het laadpunt met een laadkabel
 3. 3
  Houd jouw Joulz laadpas voor de kaartlezer van het laadpunt en start de laadactie
  Houd jouw Joulz laadpas voor de kaartlezer van het laadpunt en start de laadactie
 4. 4
  Laden voltooid? Scan jouw Joulz laadpas en ontgrendel de laadkabel
  Laden voltooid? Scan jouw Joulz laadpas en ontgrendel de laadkabel
Eenvoudig opladen

Eenvoudig opladen

Is jouw Joulz laadpas binnen? Dan kan je bijna beginnen met laden. Je moet de laadpas alleen nog even activeren. Dit gaat gemakkelijk online. Wij activeren jouw laadpas en je krijgt van ons een bevestiging nadat we jouw betaalgegevens hebben ontvangen. Zo kan jij binnen één uur jouw laadpas al gebruiken.

Duidelijk overzicht in Mijn Laadoplossingen

Duidelijk overzicht in Mijn Laadoplossingen

Kilometers maken. Elektrische auto aan de lader. Laadpas scannen. Maar hoe behoud je het overzicht van al die transacties? Heel simpel! Als je laadpas is geactiveerd nodigen we je uit voor het gebruik van Mijn Laadoplossingen. Een overzichtelijk account waar jij alle laadsessies kan inzien. Heb je een Joulz laadpas en een Joulz laadpaal? Dan zie je ook alle transacties van jouw laadpaal terug in dit overzicht. Dat is wel zo makkelijk.

Veelgestelde vragen over laadpas elektrische auto

Uw Joulz laadpas is geldig in het buitenland. U kunt sowieso terecht bij alle laadpaalbeheerders die zijn aangesloten bij eViolin.

Echter, sommige laadpalen zijn helemaal niet aangesloten bij een roaming partner. Dan staat er vaak bij dat je die via een telefoonnummer of SMS kan activeren, maar dat werkt soms weer alleen vanuit een lokale simkaart in dat betreffende land.

Bij DC Snelladers is het anders: Allego laders kunt u gewoon gebruiken, voor veel andere DC snelladers moet u vaak ter plekke toegang vragen of een hele specifieke pas voor nodig.

Kortom: Het beste advies is dat u van tevoren uw bezoek aan het buitenland goed voorbereid door onderzoek te doen op verschillende websites zoals www.oplaadpalen.nl of www.oplaadpunten.nl 

Lees meer over de tarieven die we hanteren in Nederland en Europa.

Nee, onze laadpassen werken zonder pincode.

Ja, dat kan. Hier kan jij jouw laadpas elektrische auto aanvragen: laadpas aanvragen

Je kunt via dit formulier jouw laadpas activeren.

Dat is vervelend. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met onze klantenservice zodat wij uw laadpas kunnen blokkeren. Een nieuwe laadpas kost €2,99 per maand en voor de verloren laadpas brengen wij €10,- excl. btw in rekening.