Compactstation

Compactstation

Er zijn verschillende compactstations die afwijken in grootte en vermogen. Hoe meer vermogen, hoe groter de transformator of het aantal transformatoren. En dus hoe groter het transformator-deel van je compactstation. Je kunt bij ons terecht voor stations met transformatoren van 250 tot 2500 kVA. Advies nodig? Wij helpen je keuzes maken, die goed zijn voor de toekomst van je bedrijf. 

Offerte aanvragen
Klein transformatorstation

Klein transformatorstation

Een compactstation is een klein huisje voor een transformator. Het huisje bestaat uit drie delen.

  1. Het inkoopdeel. Daar komt de voeding van de netbeheerder binnen.
  2. Het laagspanningsdeel. Van daaruit wordt de stroom over je eigen netwerk gedistribueerd.
  3. Het transformatordeel daartussenin.

Goed om te weten: er is niet één soort compactstation, er zijn er heel veel. Wij geven je advies over welk compactstation het beste bij jou past. En zet daarna de hoogspanningsaansluiting van de netbeheerder om naar een bruikbaar spanningsniveau. En daarna? Dan gaat je bedrijf eindelijk AAN. Wil je weten welk station voor jouw bedrijf geschikt is? Vul dan de configurator in. Daarna ontvang je een offerte op maat! Snel, eenvoudig en je weet direct waar je aan toe bent.

Ga naar compactstation configurator
Wij regelen alles met je netbeheerder

Wij regelen alles met je netbeheerder

De netbeheerder is een onmisbare schakel in je energie-infrastructuur. Die levert het voedingspunt in je compactstation en moet het station goedkeuren. Wij zijn op de hoogte van alle eisen en verplichtingen van de netbeheerder, dus dat zit wel goed. Hoe dat in de praktijk werkt? Je netbeheerder levert zijn schakelinstallatie bij ons aan. Wij bouwen die in je station in, met de transformator en de laagspanningsinstallatie. Dan leveren wij het station prefab bij je aan. Zorgen voor een correcte aansluiting. En klaar!

Persoonlijk advies

De Maastunnel

“Al sinds 1942 verbindt de Maastunnel het noorden en het zuiden van Rotterdam. Het is de oudste tunnel van Nederland, een rijksmonument en een belangrijk bouwwerk voor stad en land. Dat maakt het werk soms makkelijk, want iederéén kent je project, maar vaak ook lastig.”

The Edge

“Het meest duurzame gebouw ter wereld”

Le Duc Fine Food

Le Duc Fine Food. Bekend? Vast niet. Als je in Nederland woont dan. Hoe anders is dat in de rest van Europa, Azië of Amerika. Daar staat Le Duc Fine Food voor Nederlandse kwaliteitssnacks. Vegetarische snack op basis van groente, fruit, aardappelen en kaas.

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Er ligt een patiënt op de operatiekamer als plots het klimaatsysteem ermee ophoudt. De lucht wordt vochtiger en de kans op infecties groter. Dat kan niet en dat mag niet. In een ziekenhuis is goede klimaatbeheersing van levensbelang. Zo ook in het Albert Schweitzer Ziekenhuis waar Ed Heijboer installatieverantwoordelijke is. “Een mooie en diverse baan. Mijn team beheert de totale energie-infrastructuur. Wij hebben acht trafo’s die bij topwaarde 4,5 MVA verbruiken. Genoeg energie voor een flink dorp dus. Er is ook zoveel techniek in een ziekenhuis. Voor de binnenklimaten, de lichten, de pompen, de apparatuur van de artsen .... Die techniek móet het blijven doen. Dat valt of staat met een betrouwbare energievoorziening.” En daar komt Joulz om de hoek kijken.

The Datacenter Group

“Met Joulz als energiepartner behaalt je datacentrum de maximale energie-efficiëntie”

Cases