Keuze uit duizenden

Nee hoor. Een transformatorstation hoeft niet duur te zijn. En ook niet lelijk. Zijn die misverstanden ook weer uit de wereld. Maar hoe zit het dan wel? Daarvoor moeten we terug naar het begin. Wat voor bedrijf heb jij? Waar heb jij je transformator voor nodig? Voor hoeveel vermogen? En wat zijn je plannen voor de toekomst? Dit zijn de vragen die ertoe doen. Die jouw situatie schetsen. Je energieambitie prijsgeven. Pas daarna kunnen wij jou goed informeren en adviseren. Alle voors en tegens op een rijtje zetten. Zodat jij uit alle opties het beste transformatorstation kunt kiezen.

De beste begeleiding

Goed. Maar waar kun je allemaal uit kiezen dan? Nou, transformatoren verschillen in vermogens. Hoe meer vermogen jouw onderneming nodig heeft, hoe groter de transformator. Of het aantal transformatoren. En dus hoe groter het bijbehorende station. Kijk daarom eerst welke transformator je nodig hebt. Giethars of oliegekoeld? Voor buitengebruik op de erfgrens van je grond? Of liever in of vlakbij je pand? Joulz adviseert je niet alleen, wij bieden ook een oplossing. Een die past bij jouw situatie. Wil je begeleiding in het hele traject van advies, plaatsing, montage, onderhoud, beheer en storingsdienst? Doen we met plezier!

Transformatorstation op maat

Super. Je hebt je transformator gekozen. Nu de behuizing nog. Welk station past bij je elektrische infrastructuur? Een compactstation of we richten een betreedbaar station of een inpandig transformatorstation voor je  in: Joulz adviseert voor je de beste oplossing. deze keuze is voor een beperkte ruimte of esthetische bezwaren. Heb je een wat groter betreedbaar huisje nodig? Dat bouwen wij modulair voor je op. Prefab geleverd, zo geplaatst. Voor een mooiste oplossing helpt Joulz je met intergratie in je pand. Lekker dicht bij de plek waar je het vermogen nodig hebt. Scheelt weer energieverlies. Zolang het voldoet aan NEN-eisen qua veiligheid en eventuele eisen van de Netbeheerder. En? Hoe zit het nou met de kosten? Daar hoef je niets om te laten. Bij Joulz kun je je transformator ook huren.

Benieuwd naar de kosten?

Na de uitgebreide uitleg over transformatoren en transformatorstations ben je vast benieuwd naar de kosten voor jouw eigen station. Zoals gezegd is veel afhankelijk van de keuzes die jij maakt.

Om die keuzes op een rijtje te zetten hebben we een compactstation configurator ontwikkeld. Wanneer je deze invult heb je in één oogopslag jouw wensenlijstje compleet. En wanneer wij jouw wensenlijsten ontvangen, dan nemen wij contact met je op voor een offerte. Een vrijblijvende offerte, dus je zit nergens aan vast.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie