Welk transformatorstation heb je nodig?

Welk transformatorstation heb je nodig?

Een transformatorstation hoeft niet duur te zijn. Maar hoe zit het dan wel? Daarvoor moeten we terug naar het begin. Wat voor bedrijf heb jij? Waar heb jij je transformator voor nodig? Voor hoeveel vermogen? En wat zijn je plannen voor de toekomst? Dit zijn de vragen die ertoe doen. Die jouw situatie schetsen. Je energieambitie prijsgeven. Pas daarna kunnen wij jou goed informeren en adviseren. Alle voors en tegens op een rijtje zetten. Zodat jij uit alle opties het beste transformatorstation kunt kiezen.

Offerte aanvragen
Advies op maat: de beste transformator voor jou

Advies op maat: de beste transformator voor jou

Transformatoren verschillen in vermogens. Hoe meer vermogen jouw onderneming nodig heeft, hoe groter de transformator. Of het aantal transformatoren. En dus hoe groter het bijbehorende station. We beoordelen daarom eerst welke transformator je nodig hebt. Giethars of oliegekoeld? Voor buitengebruik op de erfgrens van je grond? Of liever in of vlakbij je pand? Joulz adviseert je niet alleen, wij bieden ook een oplossing. Eén die past bij jouw situatie. Wil je begeleiding in het hele traject van advies, plaatsing, montage, onderhoud, beheer en storingsdienst? Doen we met plezier!

Ik wil persoonlijk advies
De transformator die jij wilt

De transformator die jij wilt

We weten welke transformator het beste bij jouw energieambitie past. Nu gaan we het hebben over de behuizing. Welk station past bij je elektrische infrastructuur? Een compactstation of we richten een betreedbaar station of een inpandig transformatorstation voor je  in: Joulz adviseert voor je de beste oplossing. deze keuze is voor een beperkte ruimte of esthetische bezwaren. Heb je een wat groter betreedbaar huisje nodig? Dat bouwen wij modulair voor je op. Prefab geleverd, zo geplaatst. Voor een mooiste oplossing helpt Joulz je met intergratie in je pand. Lekker dicht bij de plek waar je het vermogen nodig hebt. Scheelt weer energieverlies. Zolang het voldoet aan NEN-eisen qua veiligheid en eventuele eisen van de Netbeheerder. En? Hoe zit het nou met de kosten? Daar hoef je niets om te laten. Bij Joulz kun je je transformator ook huren.

En wat kost een transformatorstation?

En wat kost een transformatorstation?

Na ons uitgebreide uitleg over transformatoren en transformatorstations ben je vast benieuwd naar de kosten voor jouw eigen station. Zoals gezegd is veel afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Om die keuzes op een rijtje te zetten hebben we een compactstation configurator ontwikkeld. Wanneer je deze invult heb je in één oogopslag jouw wensenlijstje compleet. En wanneer wij jouw wensenlijsten ontvangen, dan nemen wij contact met je op voor een offerte. Een vrijblijvende offerte, dus je zit nergens aan vast.

Ga naar compactstation configurator