Afhankelijkheid van technisch Personeel

De feilloze werking van de elektrische installaties in jouw organisatie is van cruciaal belang voor de operationele continuïteit. Als eigenaar van deze installaties heb je hoogstwaarschijnlijk doordachte regelingen getroffen, mogelijk toevertrouwd aan een collega van de technische dienst of facilitair beheerder. Deze persoon draagt zorg voor het onderhoud en de correcte werking, wat getuigt van een efficiënt beheer binnen jouw organisatie. Echter, stel je voor dat deze ervaren collega, met al zijn kennis, besluit de organisatie te verlaten, bijvoorbeeld met pensioen gaat. Dit zou een aanzienlijk verlies aan expertise betekenen, en het vinden van een geschikte vervanger wordt des te uitdagender in een arbeidsmarkt waar het aantrekken van gekwalificeerd technisch personeel een substantiële opgave is.

Joulz neemt het van je over

Joulz neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer op zich. Ongeacht of je eigenaar bent van de installatie of deze huurt van Joulz, wij kunnen deze taken voor je verzorgen. Het huren van een installatie biedt bepaalde voordelen, zoals het vermijden van investeringskosten. Je betaalt in plaats daarvan een vast bedrag per maand. Dankzij onze goed voorraad reserveonderdelen kunnen we snel voorzien in vervangende installaties indien nodig. Als je momenteel eigenaar bent maar overweegt te huren, is dat geen probleem. Wij nemen graag jouw installatie(s) over, waarna je ze kunt huren tegen een vast maandelijks tarief. Dit resulteert in een situatie waarin jouw installaties geen directe aandacht meer vereisen, terwijl je tevens een substantieel bedrag ontvangt dat je kunt toewijden aan de kernactiviteiten van jouw onderneming.

Samen in gesprek over de overname van jouw installatie

Klinkt dit interessant? Dan leggen we je graag uit hoe het werkt. Wanneer jij je installatie aan Joulz wil overdragen, dan komen wij bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Aan de hand van deze inspectie bepalen we de waarde van je installatie en bepalen we de benodigde onderhoudsaanpak. Zijn we het eens over dit sale en leaseback voorstel? Dan ontvang je van ons de overnamesom van de installatie en valt de installatie gelijk onder onze installatieverantwoordelijkheid.