Een veilige installatie en je houden aan de wet

Een veilige installatie en je houden aan de wet

Professionals heb je nodig als het gaat om het beheer en onderhoud van je middenspanningsinstallatie. Dat spreekt voor zich en vindt je verzekeraar ook. Daarnaast staat het ook in de wet. Want de wet schrijft voor dat je iemand aanwijst die verantwoordelijkheid voor de installatie draagt. Hij of zij staat voor een veilig en verantwoord beheer van de installatie. Nu vraagt een middenspanningsinstallatie om specifieke kennis en ervaring. Sommige bedrijven hebben de juiste personen hiervoor aan boord. Maar niet iedereen. Als dat het geval is: wat doe je dan met de installatieverantwoordelijkheid?

Vraag persoonlijk advies aan
Installatieverantwoordelijkheid conform de NEN3140 en NEN3840

Installatieverantwoordelijkheid conform de NEN3140 en NEN3840

Juist. In één keer goed. Joulz neemt de installatieverantwoordelijkheid graag van je over. Want wij hebben die professionals in huis. Met de juiste kennis en ervaring. Bij onze installatieverantwoordelijken staat veiligheid voorop. Ze brengen alle risico’s in kaart en beheren je installatie volgens de geldende NEN3140 en NEN3840 normen. Wij zijn verantwoordelijk, dus we doen er alles aan om jouw installatie veilig te houden. We houden je op de hoogte via heldere rapportages. Het blijft immers jouw installatie en wij nemen de installatieverantwoordelijkheid.

Vraag offerte aan
Meer mogelijk maken

Meer mogelijk maken

Zo heb jij geen omkijken naar je installatieverantwoordelijkheid, en hebben wij een installatie om te beheren. En als we er dan toch zijn, gaan we graag met je in gesprek. Wat zijn de toekomstplannen voor je bedrijf? Welke energieambitie hoort daarbij? Wil je energie besparen? Overstappen op een andere bron? Zelf energie opwekken? We denken mee en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Vanzelfsprekend op een veilige manier. 

Neem contact op