Werken en leren

Werken en leren

Heb je affiniteit met techniek, en wil je je hier verder in verdiepen? Of heb je een ‘bureaubaan’ maar wil je veel liever iets met je handen doen? Goed nieuws: dat kan. Op de Bedrijfsschool van Joulz. Hier bieden we bbl-opleidingen aan, waarbij je een dag in de week theorie volgt en de overige dagen aan de slag gaat in de praktijk. Je loopt mee met onze ervaren medewerkers en je leermeester. Echt learning on the job dus. Op de Bedrijfsschool kies je bijvoorbeeld voor het techniektraject:         

  • Droom jij ervan om een volledige middenspanningsinstallatie te bouwen of elektriciteitsmeters aan te sluiten? Dan is ons techniektraject echt iets voor jou. Hier word je bijvoorbeeld opgeleid tot Eerste Monteur of Werkverantwoordelijke. Let op: niet voor mensen met twee linkerhanden.

Pak jij deze unieke kans en wil je werken en leren op onze Bedrijfsschool? Meld je vandaag nog aan.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Jezelf ontwikkelen staat bij ons op één. Heb je iets nodig om nog beter te leren of werken? Of wil je gewoon zoveel mogelijk weten en een toffe cursus volgen? Kom maar door. In overleg met jouw leidinggevende is er veel mogelijk.

Werk & Vakmanschap

Werk & Vakmanschap

Maatschappelijk verantwoord en toekomstbestendig ondernemen. Dat is wat we willen. Daarom werken we samen met Werk & Vakmanschap. Via deze organisatie kunnen werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt snel weer aan de slag. Ook bij Joulz. Ze volgen dan een opleiding aan de Bedrijfsschool en komen daarna bij ons in dienst. Een echte win-win situatie dus!

Stagelopen

Stagelopen

Als stagiair bij Joulz ben je echt onderdeel van het team en het bedrijf. Je draagt bij aan de groei van onze organisatie. Koffiezetten of kopietjes maken? Dat doet iedereen voor zichzelf. We nemen je serieus en bieden volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Op gebieden die jij leuk vindt. Zo ontdek je stap voor stap - in theorie en in praktijk - wat je droombaan is.