Onderhoud en beheer volgens Joulz

Onderhoud en beheer volgens Joulz

Onderhoud en beheer? Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Klopt, dat is ook niet moeilijk als je weet waar je mee bezig bent. Om te beginnen zorgen dat je van de installatieverantwoordelijke ook iets mag doen. Je moet tenslotte voldoen aan de Arbowet. Dan een nulmeting verrichten. Is alles veilig geïnstalleerd en aangesloten? En vervolgens de periodieke jaarlijkse inspectie uitvoeren. Om te zien of alles het ook op een betrouwbare manier blijft doen. En natuurlijk regelmatig tijd maken voor groot onderhoud. De installaties uit bedrijf nemen en grondig nalopen. Maar wanneer dat groot onderhoud wordt gedaan, wil jij wel gewoon doordraaien. Dat kan eenvoudig met Joulz altijd AAN. En mocht het ondanks alle goede zorgen toch misgaan? Dan staat onze storingsdienst 24/7 voor je paraat. 

offerte aanvragen
Gekwalificeerde monteur voor jouw onderhoud

Gekwalificeerde monteur voor jouw onderhoud

Bij Joulz doen we er graag een schepje bovenop. Onze monteurs zijn namelijk monteur en adviseur in één. Vraag je iets aan Joulz over onderhoud en beheer, dan vragen wij door. Waar gebruik je je installatie voor? Wat is je energieambitie? Minder kosten maken? Duurzamer werken? Zelf energie opwekken? Zo kunnen wij je pas echt advies op maat geven. En ervoor zorgen dat jouw installatie toekomstbestendig is.

Vraag persoonlijk advies aan
Onderhoud en beheer in een totaaloplossing

Onderhoud en beheer in een totaaloplossing

Dat gaat dus veel verder dan alleen het onderhouden en beheren van je installatie. Onderhoud en beheer valt bij ons binnen een totaaloplossing. Eerst advies en ontwerp. Wat heeft jouw bedrijf nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Dan de realisatie van het ontwerp. Een energie-infrastructuur inrichten, herinrichten, vervangen, uitbreiden of managen: Joulz doet het allemaal. Of koppelt je aan de juiste experts. Daarna pas onderhoud en beheer. Vervolgens blijven we met jou in gesprek, want we vinden het belangrijk om je het juiste advies te kunnen geven wanneer je het nodig hebt. Ga je aan de slag met zonnepanelen? Vergeet ons niet te bellen. Wil je laadpalen of je parkeerterrein? Dan staan we je ook graag bij met advies.

Le Duc Fine Food

Le Duc Fine Food. Bekend? Vast niet. Als je in Nederland woont dan. Hoe anders is dat in de rest van Europa, Azië of Amerika. Daar staat Le Duc Fine Food voor Nederlandse kwaliteitssnacks. Vegetarische snack op basis van groente, fruit, aardappelen en kaas.

The Datacenter Group

“Met Joulz als energiepartner behaalt je datacentrum de maximale energie-efficiëntie”

Haga Ziekenhuis

"Bedrijfszekerheid voor grootste ziekenhuis regio Haaglanden"

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Er ligt een patiënt op de operatiekamer als plots het klimaatsysteem ermee ophoudt. De lucht wordt vochtiger en de kans op infecties groter. Dat kan niet en dat mag niet. In een ziekenhuis is goede klimaatbeheersing van levensbelang. Zo ook in het Albert Schweitzer Ziekenhuis waar Ed Heijboer installatieverantwoordelijke is. “Een mooie en diverse baan. Mijn team beheert de totale energie-infrastructuur. Wij hebben acht trafo’s die bij topwaarde 4,5 MVA verbruiken. Genoeg energie voor een flink dorp dus. Er is ook zoveel techniek in een ziekenhuis. Voor de binnenklimaten, de lichten, de pompen, de apparatuur van de artsen .... Die techniek móet het blijven doen. Dat valt of staat met een betrouwbare energievoorziening.” En daar komt Joulz om de hoek kijken.

De Maastunnel

“Al sinds 1942 verbindt de Maastunnel het noorden en het zuiden van Rotterdam. Het is de oudste tunnel van Nederland, een rijksmonument en een belangrijk bouwwerk voor stad en land. Dat maakt het werk soms makkelijk, want iederéén kent je project, maar vaak ook lastig.”

Cases