Bij Joulz werkt het anders

Onderhoud en beheer? Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Klopt. Dat is ook niet moeilijk. Tenminste, als je weet waar je mee bezig bent. Om te beginnen zorgen dat je van de installatieverantwoordelijke ook iets mag doen. Je moet tenslotte voldoen aan de Arbowet. Dan een nulmeting verrichten. Is alles veilig geïnstalleerd en aangesloten? En dan de periodieke jaarlijkse inspectie uitvoeren. Om te zien of alles het ook op een betrouwbare manier blijft doen. En natuurlijk regelmatig tijd maken voor groot onderhoud. De installaties uit bedrijf nemen en grondig nalopen. Maar wanneer dat groot onderhoud wordt gedaan, wil jij wel gewoon doordraaien. Noodstroom inzetten dus. En mocht het ondanks alle goede zorgen toch misgaan? Dan staat onze storingsdienst 24/7 voor je paraat. Klaar, alles geregeld.

De meerwaarde van een goede monteur

Nou, dan zijn we er nog niet. Bij Joulz doen we er graag nog een schepje bovenop. Onze monteurs zijn namelijk monteur en adviseur in één. Vraag iets aan Joulz over onderhoud en beheer, dan vragen wij door. Waar gebruik je je installatie voor? Wat is je energieambitie? Minder kosten maken? Duurzamer werken? Zelf energie opwekken? Joulz helpt je als een partner.

Onderhoud en beheer in een totaaloplossing

Wow. Dat gaat dus veel verder dan alleen het onderhouden en beheren van je installatie. Bij Joulz valt onderhoud en beheer binnen een totaaloplossing. Eerst advies en ontwerp. Wat heeft jouw bedrijf nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Dan de realisatie van het ontwerp. Een energie-infrastructuur inrichten, herinrichten, vervangen, uitbreiden of managen: Joulz doet het allemaal. Of koppelt je aan de juiste experts. Daarna pas onderhoud en beheer. En daarna? Klaar? Nee. Voor jou begint het nu. Alles loopt op rolletjes. Jij hebt regie over je eigen energie.