Onderhoud en beheer volgens Joulz

Onderhoud en beheer volgens Joulz

Onderhoud en beheer? Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Klopt, dat is ook niet moeilijk als je weet waar je mee bezig bent. Om te beginnen zorgen dat je van de installatieverantwoordelijke ook iets mag doen. Je moet tenslotte voldoen aan de Arbowet. Dan een nulmeting verrichten. Is alles veilig geïnstalleerd en aangesloten? En vervolgens de periodieke jaarlijkse inspectie uitvoeren. Om te zien of alles het ook op een betrouwbare manier blijft doen. En natuurlijk regelmatig tijd maken voor groot onderhoud. De installaties uit bedrijf nemen en grondig nalopen. Maar wanneer dat groot onderhoud wordt gedaan, wil jij wel gewoon doordraaien. Dat kan eenvoudig met Joulz altijd AAN. En mocht het ondanks alle goede zorgen toch misgaan? Dan staat onze storingsdienst 24/7 voor je paraat. 

offerte aanvragen
Gekwalificeerde monteur voor jouw onderhoud

Gekwalificeerde monteur voor jouw onderhoud

Bij Joulz doen we er graag een schepje bovenop. Onze monteurs zijn namelijk monteur en adviseur in één. Vraag je iets aan Joulz over onderhoud en beheer, dan vragen wij door. Waar gebruik je je installatie voor? Wat is je energieambitie? Minder kosten maken? Duurzamer werken? Zelf energie opwekken? Zo kunnen wij je pas echt advies op maat geven. En ervoor zorgen dat jouw installatie toekomstbestendig is.

Vraag persoonlijk advies aan
Onderhoud en beheer in een totaaloplossing

Onderhoud en beheer in een totaaloplossing

Dat gaat dus veel verder dan alleen het onderhouden en beheren van je installatie. Onderhoud en beheer valt bij ons binnen een totaaloplossing. Eerst advies en ontwerp. Wat heeft jouw bedrijf nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Dan de realisatie van het ontwerp. Een energie-infrastructuur inrichten, herinrichten, vervangen, uitbreiden of managen: Joulz doet het allemaal. Of koppelt je aan de juiste experts. Daarna pas onderhoud en beheer. Vervolgens blijven we met jou in gesprek, want we vinden het belangrijk om je het juiste advies te kunnen geven wanneer je het nodig hebt. Ga je aan de slag met zonnepanelen? Vergeet ons niet te bellen. Wil je laadpalen of je parkeerterrein? Dan staan we je ook graag bij met advies.

Cases