Bedrijfspand bouwen of verbouwen? Bel Joulz

Welk pand ga je bouwen of verbouwen? Een groen kantoor, een bedrijfsverzamelgebouw met een groot laadplein of een distributiecentrum met hoge koelingseisen. Voor nieuwbouw én bestaande bouw heeft Joulz een passende energieoplossing. Vraag maar raak!  

STAP 1 Stel je energievraag en krijg antwoord binnen 24 uur

Je hebt een vraag. Je wilt je pand uitbreiden of verslimmen. Heeft je aansluiting dan meer vermogen nodig? Heeft het zin om zonnepanelen op het dak te plaatsen? En hoe zit het met warmtepompen? Of je wilt nieuwbouw realiseren. Waar kun je de transformator plaatsen? Welke energiemeters heb je nodig? Hoe kun je energie verbruiken en tóch besparen? Stel je vraag aan Joulz. Via de website of pak de telefoon. Onze accountmanager neemt binnen 24 uur contact met je op. En weet je, er is op energiegebied véél meer mogelijk dan je denkt. Die trafo bijvoorbeeld, die kun je ook op het dak of in de kelder laten zetten. Waar jij wilt!

STAP 2 Geef inzicht in je transportnota voor een strak adviesplan

Je bent ondernemer. Dus jij weet precies wat je wilt. Wat jouw energieambities zijn voor je pand of kantoor. Wij brengen kennis en kunde in. Van techniek, van groene innovaties en van strakke adviesplannen waarin de besparingsmogelijkheden tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Daarom vragen we om een transportnota van de netbeheerder. Daar staat een schat aan informatie op. Vaak betaal je voor vermogen dat je niet eens gebruikt. Echt. Dat kan dus slimmer. Zeker als je via zonnepanelen ook nog kunt terugleveren aan het net.

STAP 3 Maak een afspraak en bespreek de toekomst van je pand

Van complexe projecten krijgen wij energie. Dus heb je specifieke opwekwensen voor je energie-infrastructuur? Wil je naast een nieuw kantoor ook een parkeerterrein bouwen voor elektrische auto’s? Of heb je shockvriezers in je distributiecentrum staan die het móeten blijven doen? Maak een afspraak met ons en we komen bij je langs. Samen lopen we je terrein over. Nemen de plattegrond door. Bespreken de mogelijkheden, de alternatieven en de energiekansen voor de toekomst. Waar wacht je nog op? Bel Joulz!

STAP 4 Installatie door gecertificeerde monteurs

Dit gaat goed. Jij bent blij met de deskundige hulp van Joulz. En wij weten precies welke laadpalen we waar moeten plaatsen. We tekenen de contracten. Stellen een projectleider aan. En geven onze gecertificeerde monteurs opdracht voor installatie. Van Joulz mag je efficiëntie, expertise en persoonlijke service verwachten. Alles om je aanvraag goed en snel af te handelen. Wat zeg je ervan? Klaar om je parkeerterrein te upgraden met een laadpaal?